2777
2789
عنوان

خانومای متاهل و اقایون یه دقه بیاین

1131 بازدید | 80 پست

سلام

بچه ها یه سوال دارم لطفا وارد جزییات نشید تا تاپیک نترکه

و فقط و فقط کسایی که متاهلن یا اقان جواب بدن

لطفا از رو هوا نظر ندید

۱ میخوام بدونم اقایون با صحبتای عاطفی تحریک میشن؟؟

مثه دوست دارم و عاشقتم و قربون صدقه و اینچیزا؟؟

۲ ممکنه با چهره ت تحریک بشن؟؟ چهره بدون ارایش و باحجاب منظورمه.. بدون ادا اطوار..

تو رو خدا این دوتا رو هرکی میدونه بگه ممنون

گاهی امید، تنها 

نمیدونم

اره

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

نه هر مردی ، اونی که کنترل نفس نداره با هرچیزی تحریک میشه 

اما یه فرد نرمال نه اینجور نیست 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم 

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^
خخخ کوتاه مختصر مفید متاهلا باید بدونن..

متاهلم .ولی فکر نکنم با دوستت دارم تحریک بشن دیگه😂😂😂

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
هرچیزی نه دیگه حرفای عاشقانه

نه حرف عاشقانه هم بستگی داره اگر تو فضای خاص باشه خب جنبه تحریکی داره ولی روتین روزانه که یه زن به همسرش بگه عزیزم و... نه دیگه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.