2777
2789
عنوان

کمک

262 بازدید | 24 پست

بچه من وجاریم همسن هستند قراربود تومسابقه قرآن شرکت کنن .جاریم چندبارازمن پرسیده بود دخترت شرکت می‌کنه منم گفته بودم نه سوره هارو حفظ نکرده.اونم می‌گفت دخترش حفظ نکرده و شرکت نمیکنه.

سه روز پیش گفتن بخاطرکرونا مسابقه مجازیه و درگوشی مسابقه میدن منم بهش گفتم حالا که مجازیه اگه بلد باشن شرکت میکنن اگه بلد نباشن شرکت نمیکنن دیگه.امروز مسابقه دادن وسوره ای که گفتن رو دخترم خوند.ولی اون دخترش سوره رو حفظ نکرده بود بخیال اینکه ماهم شرکت نمی‌کنیم نخونده بود 

حالا اومده بود خونمون ومیگفت چرا دروغ گفتی چرا به ما نگفتی ماهم حفظ کنیم چرا همیشه مخفی کاری میکنی

وااا مگه مدال جهانی میخوان بدن

خیلی راحت یه جمله بگو که مبنای زندگیت و گذاشتی رو سبک زندگی من؟! خوب هرکاری که میدونی درست تر انجام بده با من چی کار داری؟

حالا دختر شما دور از جون ترک تحصیل کنه جاریتم نمیزاره دخترش درس بخونه؟!

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا من چکارکنم میترسم به شوهرم بگه زنت دروغ گفته شوهرم بامن دعواکنه  یه اشتباهی کردم حالا شما ...

چه دروغی گفتی مگه؟

انقد استرس برای یه سوره؟

ول کن تورو خدا به درک که بلد نبوده

قبل این که اون بگه خودت برای همسرت توضیح بده

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
کسی نیس یه حرفی یادم بدین به جاریم بگم

😬🤧من اینجا نمیبینی؟

وااا مگه مدال جهانی میخوان بدن خیلی راحت یه جمله بگو که مبنای زندگیت و گذاشتی رو سبک زندگی من؟! خوب ...

توهمه چی حسودی می‌کنه آخه .توهم چی بچه هارو باهم مقایسه می‌کنه پیش جمع چندبارگفته دخترمن زرنگه جمع هم چون همسنن مقایسه میکنن این دوتاروباهم

چه دروغی گفتی مگه؟ انقد استرس برای یه سوره؟ ول کن تورو خدا به درک که بلد نبوده قبل این که اون بگه ...

استرس واسه سوره نیست یه حرفایی پیدامیکنه به شوهرم میگه که اونم بامن دعواکنه

توهمه چی حسودی می‌کنه آخه .توهم چی بچه هارو باهم مقایسه می‌کنه پیش جمع چندبارگفته دخترمن زرنگه جمع ه ...

اهمیت نده رابطتت هم کمتر کن چه اعصابی داری خداوکیلی

انقد حسادت کنه تا بترکه

بگو هرکس سبک زندگی خودش و داره بچه ها و علایقشون باهم متفاوته استعداد ها متفاوته سعی کن زندگیتو کنی

چندبارپرسیده حفظ کرده ؟شرکت میکنه؟منم گفتم نه 😔

بگو یهو شد بچه دیدم بلد منم گفتم شرکت کنه

اهمیت نده رابطتت هم کمتر کن چه اعصابی داری خداوکیلی انقد حسادت کنه تا بترکه بگو هرکس سبک زندگی خود ...

بچه هامون تویه کلاس ویه مدرسه درس میخونم و خونمون کنار همه ،همسایه ایم

بچه هامون تویه کلاس ویه مدرسه درس میخونم و خونمون کنار همه ،همسایه ایم

هووف چه بدم میاد ازاین نزدیکی ها

هووف چه بدم میاد ازاین نزدیکی ها

خیلی زجر میکشم از نزدیکی بخدا ولی چاره ندارم قبل ازازدواجم شوهرم پیش اینا خونه ساخته بود دیگه بعدازدواج زحمت کشیده بود واسه خونه نمی‌تونستم بگم بریم جای دیگه.شوهرمم با برادرشوهرم با هم کارمیکنن شریکن