2777
2789

یه چیز شنیدم.  چند روزه منو شوهرم متعجبیم و نمیتونیم هضم کنیم!!!(یه جاهاییشو دقیق نمیدونم چون فامیل دوره و فقط کلیت داستانو شنیدیم) 

یکی از آشناها همسرم(یه خانم متاهله)... با همسرش مشکل مالی داشتن و ارثش رو میخواسته، مادر و برادرش(مجرده و پیش مادره زندگی میکنه) هم ارثش رو نمیدادن.  خلاصه کم کم سر این بحث و دعواها شرو میشه...

تا اینکه یهو پلیس میریزه خونه اینا.  کل خونه رو میگرده کلی مواد مخدر پیدا میکنه. شوهرشو میگیرن

(انگار شوهره برا اینکه زنش قاطی نشه میگه زنم هیچی نمیدونه.  برا منه همش اصلا)

(بقیشو تایپ کردم میزارم الان) 

حالا این زن و شوهر،  هررررچی به قاضی میگفتن شوهره سوپیشینه نداره و اصلا تا حالا مواد مصرف نکرده و... 

قاضی اصلا گوش نمیداده. میگفته شوهرت اولشم گفته برا منه!

ایناام هرچی میگفتن بابا بخاطر زنش گفته و همه اینکارو میکنن.قاضی قبول نمیکرده

حتی اینا یه فیلم دوربین از مغازه ها و اینا داشتن که تو فیلم قشنگ معلوم بوده دوست داداشه وقتی اینا خونه نبودن پریده تو خونه!!!(خونه ویلایی)

ولی قاضی قبول نمیکرده

نگو به قاضی هم مادر و برادره رشوه داده بودن!! 

نمیدونم چجوری... پرونده رو دادن قاضی دیگه.  یا درخواست دادن پرونده بررسی بشه یا چی... ولی یه قاضی دیگه پیگیری کرده. دوست داداشه رو دستگیر کردن.  ازش اعتراف گرفتن.  و طرف گفته اره بهم پول دادن مواد بذارم خونه اینا

الانم داداشه و مادره رو تحت تعقیب قرار دادن.  شوهر اینو ازاد کردن

قاضی قبلی رو هم برا رشوه گرفتن پدرشو دراوردن

حالا اینا شاااانس اوردن ولی حواستون باشه

ادم باااااورش نمیشه که خانواده خودت با زندگیت همچین کاری بکنه برا دو قرون پول

اینکه اختلاف بخورن دعوا کنن حتی شکایت کنن یه چیزه...  ولی اینکه بخوان کاری کنن دخترشون با شوهرش بره زندان!!!  اصلا ادم میمونه چی بگه

حتی یه حیوون از بچه خودش با جون و دل مراقبت میکنه

واقعا باورم نمیشه اصلا

یعنی داداشش گذاشته؟😐

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکار خواهرشوهرم چندتا بچن و همه ازدواج کردن فقط همین که همکارشه جدا شده از همسرش

پدرشون چندساله فوت شده و مادرشون امسال فوت کردن

حقوق پدر و مادرشون فقط به همین تعلق میگیره چون جدا شده

ولی چون شاغل بوده گفتن باید از کارت کناره گیری کنی، این بیچاره ام همین کارو کرده ولی خواهرش رفته تامین اجتماعی و گفته دروغ میگه داره میره سرکار. 

خواهرش گفته وقتی حقوقش به من نمیرسه به اونم نمیخوام برسه. 

یعنی داداشش گذاشته؟😐

داداشه و مادره باهم گذاشتن.😐😐  کمم نذاشتن. اگر نمیتونستن ثابت کنن باید شوهره حداقل بیست سالی میرفت زندان.😐

داداشه و مادره وسط این جریانا گذاشتن رفتن از خونشون.  به فامیل گفتن ما رفتیم ترکیه.

ولی وقتی ثابت شد موادو اینا گذاشتن و پلیس تحت تعقیب قرارشون داد...  پلیس گفته از عابربانکشون تو ایران استفاده شده.  یعنی ایرانن

از پسر دوستی مادران ایرانی هر چی بگم کم گفتم

اخه پسر دوستی نهایت اینجوریه که شام خوشمزه تر به پسرت بدی.  بیشتر محبت کنی

نه اینکه کاری کنی زندگی دخترت نااااااابود بشه!  چجووووور دلش میاد

بابا من با دشمنمم دلم نمیاد اینکارو بکنم

داداشه و مادره باهم گذاشتن.😐😐  کمم نذاشتن. اگر نمیتونستن ثابت کنن باید شوهره حداقل بیست سالی ...

خوب الان یه سوال که ایجاد شده اینه که از کجا تونستن ثابت کنن مادر ک داداششه گذاشتن

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
همکار خواهرشوهرم چندتا بچن و همه ازدواج کردن فقط همین که همکارشه جدا شده از همسرش پدرشون چندساله فو ...

واااااای...  ادم میمونه اصلا از دل سنگی یه سری ادما

بخدا یه سری کارا رو ادم با غریبه و دشمنش دلش نمیاد انجام بده!  اینا با خانواده چجور اینکارا رو میکنن اخه

از وقتی شنیدم تن و بدنم میلرزه بهش فکر میکنم

خب اون مادر و برادر اینهمه خرج کردن واسه پول مواد و خریدن قاضی پول خواهرو میدادن که دردسرش کمتر بوده واسشون

عجب!!!

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
حالا این زن و شوهر،  هررررچی به قاضی میگفتن شوهره سوپیشینه نداره و اصلا تا حالا مواد مصرف نکرده ...

نه عزیزم

اشتباه نکن

بابک خرمدین رو یادته؟ 

اونا لو رفتن

وگرنه خیلی پدر و مادر داریم شبیه بابک خرمدین با شیوه کار متفاوت که هنوز لو نرفتن

من دوتا مادر رو میشناسم که اینقددددر در گوش پسرشون روضه خوندن که پسره بره خواهر متاهلشو بزنه

حالا اومدیم و وسط این کتک کاری یکی مرد؟ 

کی مقصره؟