2777
2789
اسی اهواز مث بوشهره همه چیش نگران نباش

بوشهریا که چند سال اینجا م خداییش مردمش عالی تا حالا چیزی ندیدم ساعت 12 شب بیرون بری کسی کاریت نداره 

ممنون از توضیحاتتون خیالم راحت کردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اهوازیم و بختیاری هستم اما دوست و همکلاسی و همسایه عرب خیلی داشتم و همشون خوب بودن و بدی ازشون ند ...

خودم بختیاریم ممنون از توضیحاتتون نه میبینم خیلی ها میگن خطرناک که خوشبختانه کاربرهاا گفتن نه خوبه امن 

یه طور میگن گوشی میدزدن که انگار شهرای دیگه دزدی نمیشه یعنی این همه شهرهای دیگه دزدی و جنایت میشه حت ...

من نگفتم گوشی میدزدن یکی از کاربرها گفت جوریه که شیشه ماشین پایین باشه میدزدن تعجب کردم

من چند سال اهواز بودم هم آدم خوب داره هم بد مثل هر شهر دیگه ممکنه آدم جاهل وچاقوکش ودعوایی هم داشته باشه 

اما آدم های خیلی خوب ودوست داشتنی زیاد داره 

از نظر دما دو سه ماهش مثل بهاره بقیش تابستون وجهنمی

آب باید حتما دستگاه تصفیه داشته باشی که گاهی اوقات احساس میکنی با گل آب دوش میگیری 

منکه هم ریزش مو گرفتم هم مشکل گوارشی

خودم بختیاریم ممنون از توضیحاتتون نه میبینم خیلی ها میگن خطرناک که خوشبختانه کاربرهاا گفتن نه خوبه ا ...

نگران نباش 

اهواز هم یه شهریه مثله بقیه شهرها هیچ فرقی نداره 

شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن.   عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم  
من چند سال اهواز بودم هم آدم خوب داره هم بد مثل هر شهر دیگه ممکنه آدم جاهل وچاقوکش ودعوایی هم داشته ...

ماهم الان بوشهر اب از تصفیه خونه میگیریم  ولی اب شستشوش خوبه ماسه توش هست ولی نه زیاد 

منظورش‌اینه فقط اسمش قشنگه

دوست عزیز ،، بنده هیچ توهینی نکردم شما بیخودی دارید تهمت میزنید دفعه دیگه که خواستید نظربدید خواهشا اول کامنت بخوانید بعد ریپ بزنید و به کاربرا تهمت بزنید ... البته بگم شخصیتت رو شد دیگهههه....😏😏