2777
2789
عنوان

چجوری خودمو اروم کنم ؟

127 بازدید | 16 پست

چهار ماه پیش ی دعوایی اتفاق افتاد ک باعث شد رابطه خانوادگی همسرم با خانوادم قطع بشه 

این وسط همه هم مقصریم همه 

نمیخوام اشتی کنن چون امکان پذیر نیست 

ولی الان چهار ماهه ناراحتم هر وقتم کمی ناراحتیم رفع میشه مامانم یاداوری میکنه و تیکه و زخم زبون میدازه بهم

خانوادم مشکلاتشونو اشتباهاتشونو قبول ندارن و از اونور مشکل و اشتباه منو شوهرمو غول میکنن 

از طرفی این اتفاق ماه چهارم بارداری افتاد و الان تو ماه هشتم و نگرانم ک این غم داعمی و کابوس های شبانه اثر منفی رو روحیه بچم بذاره 

از طرفی من تو شهر غریبم ن خانواده خودم هستن ن همسرم مامانم لج کرده من برای زایمانت نمیام هیچ دیگ کلا نمیام خونت مگ اینکه شوهرت بیاد بگه غلط کردم 

در صورتیکه واقعا کار شوهر من اونهمه هم بد نبوده ک اینها جدیش گرفتن 

چجوری خودمو اروم کنم ؟ 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
به شوهرت بگو بیاد شب بمونه پیشت تو بیمارستان

نگران ی شب بیمارستان نیستم 

نگرانیم فکریه ناراحتییه ک نمیدونم چطور کنترلش کنم و داعم باهامه شبا کابوس میبینم کل روز فکرم درگیره

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بچشونی حالا شوهرت هرکاری کرده به تو چه ربطی داره که بگه نمیام روی پای خودت وایسا درکت میکنم منم ه ...

دقیقا بخشی از ناراحتی منم همینه اصلا شرایط من براشون مهم نیست 

خیلی دلم خونه خیلییی 

داعم دلم میخواد شدیدا گریه کنم 

نگران ی شب بیمارستان نیستم  نگرانیم فکریه ناراحتییه ک نمیدونم چطور کنترلش کنم و داعم باهامه شب ...

به این فکرکن چرا براشون مهم نیستی، من خواهرم تیکه انداخت بهم به مادرم گفتم گفت نه اون اینجوری نیست تو داری بین مارو بهم میزنی منم دیگه باهاش حرف نزدم، تا دوهفته که رفتم مشهد شوهرم زنگش زد تو تاپیک هست ببین، منم گفتم وقتی اونا به من میگن دوبهم زن یا تیکه انداختن لابد مهم نیستم براشون منم شب تاصبح گریه کردم. تا خالی شدم 

چطوری دلش میادواس زایمانت نیاداخه 

زایمان سختیش ده روزه مهم نیست 

چجوری دلشون میاد چند ماهه دلمو خون کنن ؟ 

دقیقا بخشی از ناراحتی منم همینه اصلا شرایط من براشون مهم نیست  خیلی دلم خونه خیلییی  داع ...

قرآن بخون، تا ابد مادر وپدرنمی مونن که، حق گردنمون دارن درست بی احترامی نمی‌کنیم، ولی میگم پای خودتون باش هرسختی ودرد وگرفتاری وخوشی هست خودت باش و شوهرت باهم حل کنید بدون کسی سخته ولی منتی سرت نیست باهم خوش باشید 

به این فکرکن چرا براشون مهم نیستی، من خواهرم تیکه انداخت بهم به مادرم گفتم گفت نه اون اینجوری نیست ت ...

واقعا درک نمیکنم چراشو 

مثلا من تک دخترشونم اخرین بچشونم ۱۳ سال دعا و فلان ک خدا منو داده 

انگار اولویت مامانم فقط داداشمه حتی خود داداشمم کوتاه اومده باز مامانم ول کن نیس 

همین نیم ساعت پیش زنگ زدم حالشو بپرسم ی شوهرم تیکه انداخت ب خودم بغضم گرفت انقد هیچی نگفتم خودش خدافظی کرد قطع کرد 

بهرحال هراشتباهیم ک باشه وقتی بارداری بایدگذشت کنن دیگه شرایط شماهم سخته ،نمیگن توبیاخونمون؟

برم چی بشه یبار رفتم تو ی هفته ای ک اونجا بودم نزدیک ۲۰ بار اشکم درومد از دستشون 

قرآن بخون، تا ابد مادر وپدرنمی مونن که، حق گردنمون دارن درست بی احترامی نمی‌کنیم، ولی میگم پای خودتو ...

مممنونم از همدلیت 

واقعا درک نمیکنم چراشو  مثلا من تک دخترشونم اخرین بچشونم ۱۳ سال دعا و فلان ک خدا منو داده  ...

حالا من بچه اخریم همش میگم انگار زیادیم کاشکی تک دختر بودم، مامانت دلش ازدامادش گرفته به تو چیکار آره اینو بگو هرچند منم از بی زبونیم میکشم، ی مدت قهر کن درست میشن منم قهر کردم حالا هی التماس میکنن دخترمو بیارم ببینن منم نمیرم 

حالا من بچه اخریم همش میگم انگار زیادیم کاشکی تک دختر بودم، مامانت دلش ازدامادش گرفته به تو چیکار آر ...

من شانس ندارم قهر کنم میگن شوهرش تیزش کرده نذاشته بیاد 

بنده خدا شوهرم هیچکارس ولی هر کار کنم میگن تقصیر اونه خستم کردن