2777
2789
عزیزم ممکنه ما بریم عید منو همسر و دخترم اصلا واکسن کرونا نزدیم  دوست نداریم بزنیم فعلا  ...

تست و قبل از پرواز ازتون میگیرن 

نمیدونم البته همسر من اونجا مقیمه همش در رفت و آمده 

فک نکنم بخوان از همسرم که نخواستن 

بازم بذارید شب آمد بپرسم ❤

نه فقط تست بدین و حس کد باید  داشته باشین

اهاا

پس واکسن هم نزدیم مهم نیس 

ممنون نگران بودم 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست و قبل از پرواز ازتون میگیرن  نمیدونم البته همسر من اونجا مقیمه همش در رفت و آمده  فک ...

ممنون گلم 

ما اصلا واکسن کرونا نزدیم همسرم میگه فعلا نریم تا ببینیم چی میگن بهمون 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
نه برای چی ماشین شخصی؟ گرجستان نرفته  استانبول

اها ما به احتمال زیاد با ماشین خودمون بریم گرجستان 

فعلا قطعی نشده 

من فکر کردم گفتید گرجستان 

پس فقط تست کافیه نیازی به کارت واکسن نیست

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
نگران نباش ایراد نمیگیرن  مگه عید سختگیری کنن

اهااا فک میکردم ضروریه

مرسی گفتی گلم 😍

خواهش میکنم  ایشالله خوش بگذره❤

فداتشم گلم😍