2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم اینجوری ان...

295 بازدید | 17 پست

سلام خوشگلا...من یه سوال دارم که فقط شوهر من اینجوریه یا اکثرا مدلشون اینه..۸ ساله ازدواج کردم اختلاف زیاد داریم ولی این موردش رو اعصابمه..اینکه خانوادش زنگ میزنن میگه مثلا خوب.‌ای بابا...جدی؟کی میاد؟ یا این مدلی حرف زدن بعد که قطع میکنه  به من نمیگه چی شده یکی دوبار پرسیدم گفت چرا گوش میدی؟ منم دیگه اصلا نپرسیدم....مثلا بعد یه هفته من فهمیدم برادرش برای عید از خارج میاد ..خیلی رو اعصابمه

که جهان رنج بزرگیست...نگارا تو بخند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا شوهر من بیرون هم با مامانش یا داداشش تلفنی حرف بزنه میاد برام تعریف میکنه که مثلا چی میگفتن

بگه نگه چه فرقی داره برات مهم نباشه

شاید دیده زیادی کنجکاوی سربه سرت میزاره

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

نه تازه میذاره رو اسپیکر حرف میزنه😐😐😐

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

ببین وقتی بی محلی کنی برات مهم نباشه خودش میاد طرفت 

مثلا زنگید داشتی ظرف میشستی هیچچچچچچی نگو ب کارت ادامه بده 

اصن بعد ی مدت مثلا میاد میگه داداشم بود فلانو گفت 

این جور مردا رو باید با سیاست بگیری تو دست

امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️

من همسرم اینجوری نیس..نمیپرسم ک چی گفتن،خودش میگه بهم

سعی کن اون لحظه پاشی بری آشپزخونه یا اتاق کلا یجای دیگه و زیاد کنجکاو نباشی 

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...

شاید دوس نداشته باشه یسری چیزا رو بهت بگه بنظرم گوش نکن تا راحت تلفنی حرف بزنه

من خودم پیش نامزدم ک هستم گوشیش ک زنگ میخوره یکم فاصله میگیرم یا خودمو مشغول کاری میکنم تا راحت صحبتشو کنه

بعد اگه موردی باشه ک نیازه خودش بم میگه

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

با سلام و ادب

بیخود اعصاب خودت رو ناراحت نکن

هر اخلاقی هر کسی داره خیلی سخته ک تغییرش بده

شما هم حساسیت بیش از اندازه از خودت نشون نده

بالاخره درک و شعور افراد رو نمیشه باب میل خودمون عوض کنیم

حق داری  ناراحت شی ولی  اونم حریم خصوصی دارع برای خودش

شاید دوست نداشته باشه همه چیو تو بدونی 

اخلاق شوهر خودت مثل اخلاق شوهر منه 

من بعد دو سال کنار اومدم تو چطور نتونستی ؟؟؟

ب اخلاق های همیدیگه احترام بذارید در ضمن... وقتی هم ک از تو میپرسه  مامانت چی گفت بهت پشت تلفن ... این حقو داری ک بگی  دوست ندارم تو بدونی  و تمام ... 

بعدشم ادم هر چی کمتر اززندگی خانواده شوهرش بدونه دردسرش هم کمتره 

از قدیم گفتن دوری و دوستی  

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫