بخاطر لباسه بود ولی خودم دوست دارم وزنم بیاد پایین اما نمیدونم چکار کنم یا مدت ورزش کردم اما ...
نه بارژیم درست نمیشی
میگم که از استخوان سنگینه از چربیو فلان نیس
با مردم هم که زندگی نمیکنه هرکس نمیخواد بپسنده خب نپسنده
زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌 وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپنزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو. من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفممنظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌 وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپنزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو. من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفممنظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
من که خودم واقعا راضیم هر لباسی میپوشم بهم میاد همه ام میگن اندامت قشنگه خب برا ...
من برعکس تو ام تواین زمینه اگه وزنمم تم بشه صورتم تکون نمیخوره
ولی میگم که همیشه کم حجمه نمای بدنم ولی از رو ترازو سنگینم
خواهرشوهرم باورش نمیشه من وزنم ازش بیشتره ولی کنارش باربی ام😂اون تانکرالسلطنه
البته باید بگم قد بلندها همیشه یکم رو وزنگیری سنگینترن له حجمشون نیست وزنشون
دقت کرده باشین توی ورزشکارا و مخصوصا کشتی گیراو وزن بردارا همینجوریه قد بلندا لاغرن ولی وزنشون بالاتره
🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست التماس دعا