2777
2789
اصلا جسمی چاق نیستم که بخوام لاغر کنم  سایزم خوبه  چربی ندارم  اما وزنم سنگینه&nbs ...

تو وقتی عقدی ۸۶کیلو باشی 

بعد بارداری و زایمان بچه اول چندکیلو میشی

تاحالا بهش فکردی

میدونی چقدر بخودت ظلم میکنی و بعدا چقدر زود پیر وشکسته میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارع باز تو خوبی  اونم قدش 170 هس ولی چاق نشون میده هیکلی 😐 من خوشم نمیاد بازوهاش بزرگه هر کا ...

لاغر کردن خیلی سخته 

من کلا قصدش و ندارم راضیم 

نامزدم میگه یه گرم ازت کم بشه من میدونم و تو اینا دارایی هامن😂😂😂🧚🏻‍♀️

منم مثل توام البته قدم ۱۶۲ اما وزنم ۶۸  در صورتی ک دوستام هم قد منن و وزنشون به ظاهر بیشتر از ...

الان دختر خالم وایسه کنارم انگار دوتای منه 

شکمش طبقه طبقه شده اما فقط ۶ کیلو ازم بیشتره 

بخاطر لباسه بود ولی خودم دوست دارم وزنم بیاد پایین اما نمیدونم چکار کنم  یا مدت ورزش کردم اما ...

نه بارژیم درست نمیشی 

میگم که از استخوان سنگینه از چربیو فلان نیس 

با مردم هم که زندگی نمیکنه هرکس نمیخواد بپسنده خب نپسنده 

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
تو وقتی عقدی ۸۶کیلو باشی  بعد بارداری و زایمان بچه اول چندکیلو میشی تاحالا بهش فکردی میدونی ...

واقعااااا😂🧚🏻‍♀️

آخه همین جوری اندامم قشنگه دوست ندارم لاغر بشم 

وزنم هم خیلی ساله ثابت همینه 

خیلیم میخورم اما هیچ اضافه نمیکنم سایزمم تغییر نمیکنه 

حالا کو تا بچه 

من اینجوری خودم و دوست دارم 

نه بارژیم درست نمیشی  میگم که از استخوان سنگینه از چربیو فلان نیس  با مردم هم که زندگی ن ...

من که خودم واقعا راضیم 

هر لباسی میپوشم بهم میاد 

همه ام میگن اندامت قشنگه 

خب برا چیم لاغر کنم 

لاغر کنم اول از صورته که زشت میشم انقد بدم میاد 

واقعااااا😂🧚🏻‍♀️ آخه همین جوری اندامم قشنگه دوست ندارم لاغر بشم  وزنم هم خیلی ساله ثابت همی ...

تکون هم نخواهی خورد من بهت قول میدم

تهش 2.3کیلو میره رو وزنت که با تحرک و کارخونه باب برمیگرده سرجاش

مهم نمای بدنه که کم حجم دیده بشه

وگرنه کی با زنش دنبل میزنه که سبکو سنگینش کنه😂

شوهرتم که بدتراز شوهرمن میگه تکون نخور پ دیگه عشق کن

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
من که خودم واقعا راضیم  هر لباسی میپوشم بهم میاد  همه ام میگن اندامت قشنگه  خب برا ...

من برعکس تو ام تواین زمینه اگه وزنمم تم بشه صورتم تکون نمیخوره

ولی میگم که همیشه کم حجمه نمای بدنم ولی از رو ترازو سنگینم

خواهرشوهرم باورش نمیشه من وزنم ازش بیشتره ولی کنارش باربی ام😂اون تانکرالسلطنه 

لاغر کردن خیلی سخته  من کلا قصدش و ندارم راضیم  نامزدم میگه یه گرم ازت کم بشه من میدونم ...

آخ از دست تو😐

رفتم تاپیکاتو خوندم...

نامزد😐ازدواج😐عقد😐چاقم نیستی😐

فقط میتونم ۲جمله بگم و میدونم خیلی زود ب حرفم خواهی رسید یادت باشه کی گفتم اینارو

شاهنامه آخرش خوشه ولی یادت باشه جوجه رو هم آخر پاییز میشمارن

روزخوش قشنگم🌹

البته باید بگم قد بلندها همیشه یکم رو وزنگیری سنگینترن له حجمشون نیست وزنشون

دقت کرده باشین توی ورزشکارا و مخصوصا کشتی گیراو وزن بردارا همینجوریه قد بلندا لاغرن ولی وزنشون بالاتره

73 الی 75

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا