2777
2789
حالا منو بگو ۱۶۰ قدمه تو بارداری ۸۶ بودم دیکه رسما ترکیدم الان ۷۴ اما گردالویم هنوز

من اصلا چربی تو بدنم نیس گردنم لاغر مچ دستم النگو شماره ۱ ميندازم سینه ۷۰ 

نمیدونم چرا ۸۶ ام 

به هر کی میگم باورش نمیشه 

چرا انقد سنگینم من😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا چربی تو بدنم نیس گردنم لاغر مچ دستم النگو شماره ۱ ميندازم سینه ۷۰  نمیدونم چرا ۸۶ ام&n ...

یکم به نظرم شکم پهلو داشتی

ولی خب علت وزن بالات چربی داشتن با نداشتن نیس

من خودمم این فرمی هستم استخوان سنگینم

من 6سالم بود مهره های بدن پیدابود رگ های پوستم مشخص بود 35کیلو بودم

الانم همینجوری ام

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
گول میزنی عکس بفرسته 😂😂😂🧚🏻‍♀️

نه بخدا واردم😂

من ببینم میگم فلانی تو رنج فلانه پشماش میریزه

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
یاامام حسین چخبره اخه بچه شیرمیدی؟یا بارداری؟ سعی کن زودتر کم کنی بعدا پوستت خراب میشه

اصلا جسمی چاق نیستم که بخوام لاغر کنم 

سایزم خوبه 

چربی ندارم 

اما وزنم سنگینه 

نه نیمه مجردم فعلا

یاامام حسین چخبره اخه بچه شیرمیدی؟یا بارداری؟ سعی کن زودتر کم کنی بعدا پوستت خراب میشه

به این چیزا نیست خیلی ها ذاتا اساس استخوانشون سنگینه

من الان بچمم مثل خودمه استخوان سنگینه ولی نگاهش میکنی باربی میره رو وزنه سنگین درمیاد

یکم به نظرم شکم پهلو داشتی ولی خب علت وزن بالات چربی داشتن با نداشتن نیس من خودمم این فرمی هستم اس ...

بخاطر لباسه بود ولی خودم دوست دارم وزنم بیاد پایین اما نمیدونم چکار کنم 

یا مدت ورزش کردم اما صورتم لاغر شد خیلی بد شد ددست ندارم الان مامانم اصلا نمیزاره بخوام ورزش برم یا رژیم بگیرم میگه لاغر بشی زشت میشی

اصلا جسمی چاق نیستم که بخوام لاغر کنم  سایزم خوبه  چربی ندارم  اما وزنم سنگینه&nbs ...

منم مثل توام البته قدم ۱۶۲ اما وزنم ۶۸ 

در صورتی ک دوستام هم قد منن و وزنشون به ظاهر بیشتر از منه ولی کمتره🤐

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)