2821
2789
عنوان

آسم تو بارداری

1232 بازدید | 14 پست

خانما کسی اینجا هست ک مشکل تنگی نفس داشته و باردارشده تو دوران بارداری وضعیت آسمتون‌ چ جوری بود..من باردارم و آسم دارم دیروز رفتم بهداشت خانمه بهم گفت تو که آسم داری چرا گذاشتی باردار شی 😐نگران شدم بهم کارت قرنز مادران پرخطر داد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ینی کسی که آسم داره نباید باردار بشه؟؟؟ حتما تحت نظر متخصص ریه باشید و به متخصص زنان بگید

سطح کورتیزول تو بارداری بالاست احتمال داره حتی علایمتون کمتر بشه فقط کاملا تحت نظر باشید و خیلی حواستون ب کرونا باشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
منم ..سالبو تامولم دارم ولی نمیزنم خیلی اذیت میشم تپش قلب میگرم بدنم میلرزه انگار رو ویبره ام

اره دقیقا منم

ولی من کل شش هام جمع شدع دور از جونت

ادامه بده تو برای کم آوردن ب دنیا نیومدی:)
ینی کسی که آسم داره نباید باردار بشه؟؟؟ حتما تحت نظر متخصص ریه باشید و به متخصص زنان بگید سطح کورتی ...

وای کرونا ک دیگه نگو من اوایل مهر کرونا گرفتم البته اون موقع باردار نبودم مردم و زنده شدم یادم میافته استرس میگیرم

اره دقیقا منم ولی من کل شش هام جمع شدع دور از جونت

من دکتر بم گفت ریه ات داغونه حتی یه اسپری بینی بهم داد گفت زدی نفس عمیق بکش ک بره مجاری تنفسی از پشت رو هم باز کنه اشازع کرد به وسط کتفاش

وای کرونا ک دیگه نگو من اوایل مهر کرونا گرفتم البته اون موقع باردار نبودم مردم و زنده شدم یادم میافت ...

کاملا قرنطینه باش تو این مدت تا به سلامتی زایمان کنی به همسرت هم بگو خیلی مراعات کنه واسه دکتر چندتا ماسک و شیلد هم بزن بیرون و مهمونی نرو و حتما تحت نظر باش

من زیاد دیدم آسم و آلرژی شدید داشتن بچه دار شدن از یه حرف ناراحت نشو.اما کاملا مراقب و تحت نظر باش

کاملا قرنطینه باش تو این مدت تا به سلامتی زایمان کنی به همسرت هم بگو خیلی مراعات کنه واسه دکتر چندتا ...

اره خیلی مواظب هستم پناه بر خدا انشالله ک ب سلامتی تموم میشه این دورانم از شر این کرونای لعنتی هم راحت میشیم ..والا دوسال آرزوی همه چی ب دلم موند ایتقد ک رعایت کردم یبار فقط رفتم تو کوچه ماسک نزده بودم یکی از همسایع ها اومد پیشم حرف زدیم نگو کرونا داشته بود ماسکم نزده بود بی فکر منم گرفتار شدم

اره خیلی مواظب هستم پناه بر خدا انشالله ک ب سلامتی تموم میشه این دورانم از شر این کرونای لعنتی هم را ...

انشالله که به خیر و خوشی میگذره و این کرونا هم تموم میشه. و نی نی هامونو بغل میکنیم ب سلامتی.منم باردارم و تو این مدت تقریبا قرنطینه هستم منتها من آخراشم.تحمل کن میدونم سخته اما خب ارزششو داره  

انشالله که به خیر و خوشی میگذره و این کرونا هم تموم میشه. و نی نی هامونو بغل میکنیم ب سلامتی.منم بار ...

ب سلامتی عزیزم انشالله نی نی خوشگلتو ب زودی بغل میکنی 😍😍😍😍😍

ب سلامتی عزیزم انشالله نی نی خوشگلتو ب زودی بغل میکنی 😍😍😍😍😍

مرسیییی انشالله.کلا بارداری دوران سختیه خورده به کرونا سختترم شده شرایط هر کسی هم فرق میکنه ولی هر چی به آخراش نزدیک بشی دیگه سختیاش و نگرانیاش به چشمت نمیاد.سلامت باشی عزیزم و به سلامتی نی نیت رو بغل کنی