2777
2789

۱۰۰درصد

شوخ و مسخره😁   ....تی جان قوربان😁🤥...در مورد خودم بگم چون نمیشه عکس گزاشت والا من چون این سایتم زشت نیستم برار بیکارم نیستم کمتر تهمت بزنید جان شیمی مار .‌..خدارو شکر انقدی قیافه و اندامم خوب هس که زخمی کنم طرفو😉اهل خودستایی نیستم ولی ده مجبورم اینجا فک میکنن ما سرو مچه ناریم که اینجاییم بیتربیت ها😁😁😁 درضمن ورزشکارم ایسم ...والسلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز شب شد

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
عزیزم این یه غریزه هست تو این دوره چون نمیشه درس براورده بشه تا ۲ بار در هفته مفید هم هست اما اگه ار ...

اما یه سریا میگن اصلا نباید خودارضایی انجام داد چون عقیمی میاره