2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 97 پست
به نظر من ک قرصارو بریز دور ک فقط عوارض دارن و هیچ درمانی ندارن متفورمین چونکه قند بدن رو میسوزونه ا ...

چ کنم ال دی نخوردم یه ماه کاااامل پریود بودم کاااامل 

دیگه خسته شده بودم 

یه روز بند میشد ده روز میمود دو روز میومد سه روز بند میشد 

منم گفتم سه ماه ال دی و ویتامین ای مصرف کنم 

متفورمین من 4 تا دونه خوردم 

فردا یا پس فردا چکاپ کامل دارم که برم زیر نظر دکتر تغدیه که بیشتر غذاهای گرم بده 

و ان شاء الله بعدش برم طب سنتی 

البته تا نرفتم طب سنتی یه سری کارا بلدم انجام بدم🤣

ان شاءلله میشی...کاش میشد بیخیال شد..این استرس لعنتی نمیذاره.

من بیست و سه سالمه و البته مجردم دکترم زیاد رفتم گفتن نگران بچه نباش تنبلی چیزی نیست ک بخاد باعث بچه دار نشدن بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم فقط طب سنتی من یکیو میشناسم اصلا بدون امپول پریود نمیشد تو ماه اولی که بهش دکتر طب سنتی یه سری ...

حتماااا میرم 

من چهار ماهه فهمیدم تنبلی دارم 

دوتا کیست یه میل 

و وزنم باید کم کنم 5 کیلو 

این تخمک فریزی اینه که بعدا برای کاشت یا ای یو اف به کار میاد درسته  متاسفانه ما ژنتیکی از خان ...

دقیقاً همینطوره

بهترین و عاقلانه ترین تصمیم ممکنه اگر این کار رو بکنی دخترعموی من مجرده و 40 سالشه رفت تخمک کشی انجام داد و فریز کرد

حرکت هوشمندانه ای کرد واقعا 

[QUOTE=226794668]چ کنم ال دی نخوردم یه ماه کاااامل پریود بودم کاااامل  دیگه خسته شده بودم  یه روز بند میش ...[/QUOTE

فقط خودتو خیلی از این دکتر ب اون دکتر نکن ک همش قرص و داروهای مختلف بریزی تو بدنت من خودمم میخام شروع کنم گرمیجات خوردن چون طبع بدنمم سرده  

[QUOTE=226794668]چ کنم ال دی نخوردم یه ماه کاااامل پریود بودم کاااامل  دیگه خسته شده بودم   ...

آره من بشششدت سسرد باید همین حالا فکر کنیم حالا برا بچه هم نه برای سلامتی خودمون

ببخشید من یه آدمی هسستم که طب سنتی رو خیلییییی قبول دارم مخصوصااا برای مریضی های زنانه الان هم ایران ...

ان شاءالله نتیجه میگیری

بله طب سنتی هم خیلی جواب میده 

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات