سلام دوستان خوبین من تازه اقدام کرده برای بارداری بعد ۶ سال ازدواجم متوجه شدم تنبلی شدید دارم ولی اصلا کیست ندارم تجربه ی مشابهی دارین بهم بدید ممنونتونم میشم ❣❣❣
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید واااسه دختر خانوم هم جواب میده منم هم تبلی هم دارم هم کیست دارو هم همین قرص شما و آل د ...
عزیزم در کنار اینکه برای درمان تلاش میکنی برو تخمکتو فریز کن این بهترین کاریه که میتونی بکنی اینجوری نیاز نیست برای ازدواج عجله کنی و از کیفیت ازدواجت کم کنی خیلی از حجم استرست کم میکنه
آفرین منم از ماه اول بود تا حالا بعدش اون چند ماه قبل دل درد شدید داشتم به حدی که مشت میزدم ز ...
به نظر من ک قرصارو بریز دور ک فقط عوارض دارن و هیچ درمانی ندارن متفورمین چونکه قند بدن رو میسوزونه اگ طولانی مدت استفاده کنی بدن عادت میکنه بهش خدای نکرده در دراز مدت باعث دیابت میشه چون بدن عادت میکنه ک قندش با قرص از بین بره و بعدا ک قطعش کنی بدن تنبل میشه دیگ خودش سوخت و سازی انجام نمیده و در نتیجه قندای رو هم جمع شده باعث دیابت میشه و قرص های ال دی هم ک هورمونات رو داغون میکنه کل بدنو ب هم میریزه و باعث چاقی هم میشه
به نظر من ک قرصارو بریز دور ک فقط عوارض دارن و هیچ درمانی ندارن متفورمین چونکه قند بدن رو میسوزونه ا ...
بنظرم فقط طب سنتی من یکیو میشناسم اصلا بدون امپول پریود نمیشد تو ماه اولی که بهش دکتر طب سنتی یه سری دارو و توصیه داده بود برای بار اول تو عمرش بدون امپول پریود شد