2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 97 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم با ۳ ماه درمان باردار شدم اولا به هیچ وجه استرس و فکر و خیال نکنید ک‌نتیجه عکس میده بعدشم ...

ببخشید من یه آدمی هسستم که طب سنتی رو خیلییییی قبول دارم مخصوصااا برای مریضی های زنانه الان هم ایران تو تهران دنبال یه طب سنتی عاالی میگردم

ببخشید واااسه دختر خانوم هم جواب میده  منم هم تبلی هم دارم هم کیست دارو هم همین قرص شما و آل د ...

عزیزم در کنار اینکه برای درمان تلاش می‌کنی برو تخمکتو فریز کن این بهترین کاریه که میتونی بکنی اینجوری نیاز نیست برای ازدواج عجله کنی و از کیفیت ازدواجت کم کنی خیلی از حجم استرست کم می‌کنه 

عزیزم در کنار اینکه برای درمان تلاش می‌کنی برو تخمکتو فریز کن این بهترین کاریه که میتونی بکنی اینجور ...

این تخمک فریزی اینه که بعدا برای کاشت یا ای یو اف به کار میاد درسته 

متاسفانه ما ژنتیکی از خانواده پدری مون مشکل نازایی دارن برا همین بابام بشدت نگرانه 

بابا 19 سالمه  تا 26 ازدواج نمیکنم بعد 26 بهش فکر میکنم  نمیدونم یه تایپک بود قراره طبق ...

خب پس توصیه های طب سنتی خیلی خوب جواب میده یه دکتر خوب پیدا کن حتما باهاش پیش برو بادکش شکم و کمر و داروهای گیاهی و رازیانه روزی دو فنجون صبح و غروب

آفرین منم از ماه اول بود تا حالا  بعدش اون چند ماه قبل دل درد شدید داشتم به حدی که مشت میزدم ز ...

به نظر من ک قرصارو بریز دور ک فقط عوارض دارن و هیچ درمانی ندارن متفورمین چونکه قند بدن رو میسوزونه اگ طولانی مدت استفاده کنی بدن عادت میکنه بهش خدای نکرده در دراز مدت باعث دیابت میشه چون بدن عادت میکنه ک قندش با قرص از بین بره و بعدا ک قطعش کنی بدن تنبل میشه دیگ خودش سوخت و سازی انجام نمیده و در نتیجه قندای رو هم جمع شده باعث دیابت میشه و قرص های ال دی هم ک هورمونات رو داغون میکنه کل بدنو ب هم میریزه و باعث چاقی هم میشه 

خب پس توصیه های طب سنتی خیلی خوب جواب میده یه دکتر خوب پیدا کن حتما باهاش پیش برو بادکش شکم و کمر و ...

فعلا یکی کیش پیدا کردم 

بابام وقتش بشه تا عید اینجهااا بریم یا بعد عید 

متاسفانه من بخاطر همین ایران هستم 

حتماااا هم میرم تحت نظر تغدیه تا عید بعد اون هم طب سنتی 

البته یه راهکاری اون خانوم داد تخمک فریزری

به نظر من ک قرصارو بریز دور ک فقط عوارض دارن و هیچ درمانی ندارن متفورمین چونکه قند بدن رو میسوزونه ا ...

بنظرم فقط طب سنتی من یکیو میشناسم اصلا بدون امپول پریود نمیشد تو ماه اولی که بهش دکتر طب سنتی یه سری دارو  و توصیه داده بود برای بار اول تو عمرش بدون امپول پریود شد