2777
2789
عنوان

بازگرداندن حساب کاربری

408 بازدید | 33 پست

من یه حساب توی سایت داشتم که بخاطر یه حرف معمولی تعلیق شد. نی نی یار ۳ بهم گفت بعد دو هفته حسابو فعال میکنه اما الان ۴ ماه گذشته و دیگه جوابی نداد. به خود سایت هم چند بار ایمیل زدم هی میگن حساب فعاله درحالی که تعلیقه. چرا کسی پاسخگو نیست؟ واقعا چرا؟ 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@نی_نی_یار_پنج  

میشه نی نی یار ۳ رو تگ کنید هرکاری میکنم نمیشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

@نی_نی_یار_پنج @نی_نی_یار_شب استارتر سوال داره لطفا راهنماییش کنین

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

میشه نی نی یار ۳ رو تگ کنید هرکاری میکنم نمیشه

@نی_نی_یار_3  

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دقیقا ماله منم اصلا کاری نکردم که

تعلیق کردن

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
دقیقا ماله منم اصلا کاری نکردم که تعلیق کردن

مال من بخاطر ی حرف تو تاپیک ورود زنان به ورزشگاه بود حرفم اونقدرا خاص نبود فک کنم بعد من تاپیک سیاسی شد ترکید منم تعلیق شدم با نی نی یار۳ ک حرف زدم قبول کرد و گف دوهفته ای فعال میشه اما الان ۴ماه شده دیگه ام جواب نداد😶

تو تل بگو

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

جالا چه فرقی داره، با همین اکانت فعال باش

خب ببین این سایت طوریه ک تعلیق بشی باید ی شماره و اکانت جدید داشته باشی پس هراکانت حکم طلا رو داره😂🤦🏻‍♀️