2777
2789
عنوان

تاخیر در پریودی و بی بی چک منفی

287 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من ماه پیش ۱۱ پریود شدم باید ۱۱ بهمن پریود میشدم ولی تا الان پری نیومد یه هفته از پریودیم گذشت تست دادم منفی . یه هفته دیگه صبر کردم و دوباره بیبی زدم بازم منفی شد ولی هنو ک هنوز پریود نشدم نزدیک ۲۰ روزه 

آزمایش خون بده. مطمئن تره

خداکشتی آنجاکه خواهد بَرَد/اگر ناخدا جامه ازتن دَرَد    اَلحَمدُلِلّهِ کَما هُوَ اَهلُه🌹     20 ramada n           💕    99        My the ßest day💫💌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازگی واکسن کرونا نزدی؟اخه من واکسن سوم زدم ایجور شدم تازه بی اشتها و‌حالت تهوع هم گرفتم 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

باید بری دکتر تا بهت پروژسترون بده تا پریود بشی.

بعدهم احتمال پریود تشدنت ممکنهه یا تنبلی تخمدان باشه یا کیست یا به خاطر شرایط روحی عقب اعتاده باشه

به هر حال بابد بری دکتر عزیزم

خدایا هزاررربارشکرت که منو به ارزوم رسوندی❤👨‍👩‍👦‍👦

تنبلی تخمدان دارم ک این ماه دارو گیاهی مصرف کردم همش گرم بود کلا ب مدت ۲۰ روز سردی نخوردم ولی نمیدونم چرا یریود نشدم منم ب امید اینکه این داروها ی گیاهی  ک خوردم پریودیم ب موقه میاد پروژسترون نخوردم