2777
2789
عنوان

حتما یکبار بخوانید

252 بازدید | 14 پست

اکثر افراد اینجا رو جوان ها و نوجوان ها تشکیل میدن اما بجای اینکه آگاه باشن بدتر خرافاتی و توهمی هستن 

قانون جذب - عدد تسلا - فنگ شویی - ارتعاش - چاکرا اینها هیچکدوم واقعیت نداره همش مزخرف و اراجیف هست خودتون رو گول نزنید از صد تا تاپیک حداقل ده تاش مربوط به این موضوعات هست 

تلاش کنید و از خدا درخواست کنید خودتون رو گول نزنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون جذب از خداخواستن جدا نیست 😐

نظر همگی محترمه 

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me
قانون جذب از خداخواستن جدا نیست 😐 نظر همگی محترمه 

موضوع اینکه پنجاه بار بنویس جذب میشه پکیج موفقیت بخر آموزش جذب بدیم اعداد ۳-۶-۹ تسلا جذب میکنه بنظر من ربطی به خدا نداره ولی اگر موضوعی جدا از خرافات هست میپذیرم 

جذب خرافات نیست 

چاکرا هم علمی ثابت شده 

حتی نماز خواندن و رکوع و سجود باعث باز شدن چاکرامیشه 

حتی گذاشتن سر بر خاک مهر و یا سنگ باعث تخلیه انرژی منفی از بدن میشه بقیه رو من نمی‌دونم ولی این دو کاملا وجود داره

کاربر آقا هستم ،🍁🍂 برای دل خودم تاپیک میزنم 
جذب خرافات نیست  چاکرا هم علمی ثابت شده  حتی نماز خواندن و رکوع و سجود باعث باز شدن چاکر ...

چاکرا و جذب فقط خرافات هست ؛ کاری با نماز هم ندارم 

شما با فکر کردن به مازاراتی ، مازراتی نخواهی خرید 

هر چیزی هم که اتفاق میفته مستقیما مبنی بر تلاش شخص و خواست خداست 

در مورد چاکرا هم میشه کاملا صحبت کرد و ردش کرد 

موضوع اینکه پنجاه بار بنویس جذب میشه پکیج موفقیت بخر آموزش جذب بدیم اعداد ۳-۶-۹ تسلا جذب میکنه بنظر ...

من سعی کردم درمورد قانون جذب درست اموزش ببینم وهنوزم دنبالشم ولی چیزایی ک یاد گرفتم بیشتر ادمو ب خدا نزدیک میکنه و امیدوار میکنه ادمو ب اینده 

موثر ترین تمرین جذب شکرگذاری برای خواسته هاست جوری ک انگار بهش رسیدی و باحس واقعی 

ینی حس شکرگذاری واقعا داشته باشی زبانی نباشه 

و تجسم کردن خواسته باحس خوب یااینک توجه به بهترین اتفاقات هرروز و شکرگذاری بابت اون 

قانون جذب یعنی شکرگذاری برای داشته ها و انچه هستید و تلاش برای خواسته ها 

من خرافاتی توی قانون جذب ندیدم 

ولی بازم نظر شما محترمه

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me

قرار نیست شما روی مبل لم بدید و به مازراتی فکر کنید یهو از آسمون سبز بشه اینها چرت و پرت 

باید تلاشتو لکنو کار کنی 

جذب میگه روی چیزی که میخوای تمرکز کن و برای تلاش کن 

قوانین کاینات بر مبنای ریاضی نوشته شده مجموعه هستی یک سیستم کاینات یک پردازنده قویست شما هر ورودی بهش بدید تقویت می‌کنه و خروجی بهت برمی گردونه 

خوبی بدی خوبی میگیری بدی بدهی  بدی 

پس باید این پردازنده کار کنه خوراکش سعی و تلاشه

من سعی کردم درمورد قانون جذب درست اموزش ببینم وهنوزم دنبالشم ولی چیزایی ک یاد گرفتم بیشتر ادمو ب خدا ...

شکر گذاری عمل بسیار خوبی است چه بسا که در ادیان هم بهش اشاره شده است ولی مباحثی که تحت عنوان قانون جذب در اینستاگرام در حال پخش و عده ای در حال سودجویی هستند ، کاملا رد شده و دروغ است 

🙏🏻🙏🏻ممنون 

قرار نیست شما روی مبل لم بدید و به مازراتی فکر کنید یهو از آسمون سبز بشه اینها چرت و پرت  باید ...

ببخشید من اصلا به قانون کائنات - قانون ارتعاش - فرکانس انسان- جذب کوانتومی  و هر چیزی شبیه این اعتقادی ندارم چرا که مبنای علمی نداره ولی به سعی و تلاش و اینکه زندگی چیزی جز تلاش نیست چرا 

من یک کتاب هم راجب جذب نخوندم ولی خودم از نوجوانی سعی کردم مثبت اندیش باشم ،خدا رو شکر کنم و هیچ گاه کفر نگم 

خدا رو شکر هر چی خواستم خدا به داده به راهکارهای اینستایی اعتقادی ندارم ولی می‌دونم باید شاکر بود

شکر گذاری عمل بسیار خوبی است چه بسا که در ادیان هم بهش اشاره شده است ولی مباحثی که تحت عنوان قانون ج ...

من ک باپیج امیرشریفی و چندکتاب درحال یادگیریم و مباحثش بیشتر ادمو یادخدا میندازه و اصل قانون جذب هم همینه 

ولی قبول دارم بعضیا ازش سو استفاده میکنن و قانونو به نفع خودشون تعریف میکنن 

ولی ازنظر من اصل قانون جذب درسته