2777
2789

سلام دوستااان استاد یه درس احساس می کنم بهم کم داده من به همه دوستام تقلب رسوندم اونا بشتر از من شدن تااازه من میانترمم 17 گرفتم 

می خوام برم پی وی وات ازش خیلی با احترام بپرسم چرا کم شدم 

ولی نمی دونم چطوری بگم که بهش بر نخوره 

می خوام با احترام باشه و کللللی زبون بریزم کمی نمره بده بهم والا 15 داده درسشم عمومیه 

لطفا لایک نکنید😪 مگه اینکه خودم بخوام مرسی

تلاش نکن 

ممکنه کمتر کنه ولی زیاد نمیکنه 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

بگو احساس می کنی اشتباهی رخ داده و تقاضای تجدید نظر و بازبینی برگه رو داری

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بپرسم چه دانشگاهی

لطفا سه تا صلوات برام بفرست و دعا کن به خواستم برسم ممنون🌻🌷اون تاریخیم که زدم کار دارم.   فقط ساعت ۶ جوابتون میدم فقط ساعت ۶ پیام بدید چون استرس میگیرم شاید پیام دادید منتظرید😊😅

بگو استاد سلم درد میکنه دلم درد میکنه جون بچت جون خانومت جون نی نیت نظرمو بده وای خدا حالت تهوع دالم وای استاد

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
بگو احساس می کنی اشتباهی رخ داده و تقاضای تجدید نظر و بازبینی برگه رو داری

نمی خوام تو سایت واسش تقاضای تجدید نظر بزنم 

برم تو پی وی واتساپش میگم شاید تو سایت تقاضا بزنم لج کنه یا واسش بد باشه 

خب که چی؟ اخرش چی حالا مثلا بیشتر داد ارزش نداره اصلا

خب معدلم بهتر شه 

می خوام انتقالی بگیرم نمرات واسه دانشگاه مقصد مهمه

نمی خوام تو سایت واسش تقاضای تجدید نظر بزنم  برم تو پی وی واتساپش میگم شاید تو سایت تقاضا بزنم ...

استادا اصولا التماس دعاها رو قبل نمره دادن قبول میکنن .

دیگه الان ک داده تموم شده . خیلی توجه نمیکنن

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

من همین ک نمرم بالای ۱۲ بشه خوشحالم 😅

امتحانمو خیلی خوب دادم شدم ۱۵ منم درحالی ک یکی میگفت گند زده اون شده ۱۸ . تازه من ۲ نمره تحقیقم داشتم ولی حال ندارم با استادای گند دماغمون کل کل کنم .

میگم به درک 🤷‍♀️ 

ALL IS ONE 💖!
من همین ک نمرم بالای ۱۲ بشه خوشحالم 😅 امتحانمو خیلی خوب دادم شدم ۱۵ منم درحالی ک یکی میگفت گند زده ...

این درسه خدایی همه زیاد شدن من فک می کنم نمره پاور پوینت رو یادش رفته بده 

این پاور 2 نمره داشت 

دو نمره هم تشویقی به همه کلاس داده