خونواده عمم گرفته بودن اومدن خونمون بعدم گفتن خوب شدیم دیروز رفتم خونشون ازصبح ایجورم😔😔
فامیلای مامانمم میخوان بیان احتمالا هفته دیگه از شهرستان با اینکه میدونن درگیری م و با زبون بی زبونی گفتیم ،الان م باید از سر مریضی بلند نشده خونه تکونی نصفه مون و تموم کنیم،حرص و جوش بخوریم،درگیر مهمون داری بشیم ...😖😕تو این مریضی سخت اینام بهش اضافه شه بخاطر بی فکری اینا ،امیدوارم اگه اومدن بگیرن ازمون 😬درگیر بشن تا درس بشه براشون رعایت کنن تن و بدن بقیه م نلرزونن
چقد بد اون ک گفت دورهاش 5روز هست🥲من ای دوماه پشت سرهم میگیرم دیگه کشش درد ندارم الا همه بدنم درد می ...
تا ۲۵ روز بیماری قابلیت سرایت داره همه میگن ۵روزه رعایت نمیکنن بقیه هم میگیرن .واقعا مریضی به کنار یه حالت افسردگی بهت دست میده الان من و دختر کوچیکم گرفتیم خودمم عصرا دپرس میشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فامیلای مامانمم میخوان بیان احتمالا هفته دیگه از شهرستان با اینکه میدونن درگیری م و با زبون بی زبونی ...
چه بی فکرن بخدا من ک تحمل درد کشیدن ندارم الکی گفتن سرما خورده بودیم خوب شدیم بعدرفتم خونشون گفتن دکتر گفت امیکرون هست حالم بده همسرمم گفته ب من ربطی نداره هرچیگفتم نرو رفتی 😭😭
مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
چه بی فکرن بخدا من ک تحمل درد کشیدن ندارم الکی گفتن سرما خورده بودیم خوب شدیم بعدرفتم خونشون گفتن دک ...
ای بابا چرا پس دروغ آخه؟😬🤦♀️
من تقریبا مطمئن م اینا از ما میگیرن چون ما هنوز کامل خوب نشدیم بعد خوب شدن م میگن تا چند روز امکان انتقال هست ... ،ولی خودشون میخوان بیان ملاحظه ما رو هم نمیکنن ،منم امیدوارم همینطور بشه و بگیرن