2777
2789
عنوان

چرا امیکرون من خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا سرفه شربت گیاهی اویشن شیرازی استفاده کردم عالی بود با عسل طبیعی و اب گرم

به منم دکتر یه شربت گیاهی آویشن داده ولی کارساز نیست ده روزه قرص و دارو و آمپول انواع جوشاده ها انواع آبمیوه ها هرچی بگی خوردم ولی خوب نمیشه

یک لیوان شیر رو با یک قاشق چایخوری زردچوبه بجوشون با یک قاشق عسل قاطی کن یک لیوان صبح یک لیوان شب بخور هم گلودردت خوب میشه هم سیستم ایمنی بدنت قوی میشه توی گوگل سرچ کن فوایدش رو گفته من هر وقت سرما میخورم حتما درست میکنم میخورم عالیه

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
صددرصد

خونواده عمم گرفته بودن اومدن خونمون بعدم گفتن خوب شدیم دیروز رفتم خونشون ازصبح ایجورم😔😔

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
منم تب گلودرد وسردر دارم با پادردیعنی امیکرون ه ست😭😭😭

شیر و زردچوبه بخور توی گوگل سرچ کن فوایدش گفته یک لیوان شیر با یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق عسل بجوشون بخور

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
شیر و زردچوبه بخور توی گوگل سرچ کن فوایدش گفته یک لیوان شیر با یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق عسل ...

افرین یه معجون درست کردم شیر زردچوبه سیر رنده شده یه حبه با دارچین  عالی بود دو بار خوردم 

نه تا ۲۵ روز قابل انتقال منم از ابجیم گرفتم بعد دو هفته گفت خوب شدم

چقد بد اون ک گفت دورهاش 5روز هست🥲من ای دوماه پشت سرهم میگیرم دیگه کشش درد ندارم الا همه بدنم درد میکنه تب ولرز تابودم کرد😔😔

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
شیر و زردچوبه بخور توی گوگل سرچ کن فوایدش گفته یک لیوان شیر با یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق عسل ...

ممنون فدات 💋💋🌹🌹