2777
2789

سلام دوستان 

من نامزدم ترک هستن اصلیتشون. دیشب شوهر خاله اشون فوت شدن. من به مادر همسرم تسلیت گفتم امروز.

حالا از اونجایی که امروز روز مرد می باشه و اینم اولین روز مرد هست برامون آیا زشته من عکس نامزدم و استاتوس بزارم واتس اپ و تبریک بگم؟؟ من کلا در واتس اپ استاتوس زیاد میزارم. ایران زندگی نمیکنم خیلی سال میشه و کلا با خیلی از رسم ها و رسومات اشنایی ندارم.

البته به خودش صبح تبریک گفتم و خیلی هم خوشحال شد. 

پیشاپیش ممنونم🙏🏼

She remembered who she was and the game changed

نمی خوای برقصی و یا آهنگ بزاری که. یه تبریکه

ما ترکیم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزار.  جنگ جهانی بپا میشه تو واتساپ به خودش شخصی روز مردو تبریک بگو

😂

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

نه فقط عکسشو با یه تبریک روز مرد همین.

ببین بستگی به اخلاق افراد هم داره ها

عمه من باشه خون را میندازه ولی خالم نه براش مهم نیس 

با این تفاسیر به همسرت بگو دوس داشتم تو استوری تبریک بگم ولی صلاح رو بر این دیدم که الان شرایط مناسب نیس

ببین بستگی به اخلاق افراد هم داره ها عمه من باشه خون را میندازه ولی خالم نه براش مهم نیس  با ...

ما خودمونم هم زیاد حساس نیستیم تو اینجور مسائل. فامیل همسرم ایرانن نمیدونم راستش واکنششون چی باشه. درکل هم می خواستم بدونم بد میدونن یا نه ترکا.

She remembered who she was and the game changed
ما خودمونم هم زیاد حساس نیستیم تو اینجور مسائل. فامیل همسرم ایرانن نمیدونم راستش واکنششون چی باشه. د ...

یه کم متعصب هستن رو مرگ عزیزانشون. یعنی مث تهرانی ها زود کنار نمیان با این قضیه