2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگه غیبت نکنم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 24 پست
من نذر بود اولش.اینجوری که با دوستام درباره یه کسایی حرف نزنم.بعد تو مرحله بعد گفتم با خانوادم  ...

میشه یکم بیشتر توضیح بدی

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من
اگر جواب طرف رو هم ندی میگه مگه با دیوار دارم حرف میزنم ناراحت میشه 

اگه طرف گفت؟ بگو چی بگم والله

بگو ترجیح میدم سرم تو زندگی خودم باش بگو دنبال بحث حاشیه ای نیستم بگو اعصابم خراب می شه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب درصورتی که تو تو بحثش شریک بشی غیبت  وقتی کسی دیگه بگه تو بشنوی مثل این می مونه گوینده خبر ...

پس شروع میکنم خودم حرف نزنم

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من
من هی یادم میره لامصب شیرینم هست 😓😓

باید خیلی رو خودت کار کنی

مثلا من همیشه که میخوام غیبت کنم این جمله رو به خودم یاد آوری میکنم که غیبتش و کردم خب حالا که چی؟،چی به من میرسه؟

چرا به خاطر یه غیبت چند سال کار خیرم بره چه ارزشی داره

خلاصه که اوایل خیلی سخت بود جلو این زبون صاب مرده رو بگیرم ولی الان خیلی بهتر شدم یعنی میشه گفت که کم کم کنتدلش و گرفتم دستم ولی شیطان همیشع در کمینه باید مواظب بود

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

من فقط با مادرم غیبت خانواده شوهر رو میکنم جاری مادر شوهرم بس پیش هیچ کس از بد کسی نمیگم مادر شوهرم چند بار بد جاریم رو گفته من ساکت فقط نگاهش کردم یا زیاد گیر میده لبخند میزنم همین 😐😐😐😐در حالی که شنیدم جاریم هزار بار پشت سر من با مادر شوهرم حرف زده حرف پرونده ولی خوشم نمیاد  راستش 

پس شروع میکنم خودم حرف نزنم

اره عزیزم سر بحث بازنکن 

همون لحظه که خاستی چیزی بگی یاد خودت بیار 

می شه عادت سخت نیس فقط تو بحث ها شرکت نکن 

خودت مشغول کن با گوشی یا برو بیرون از محفل زنانه 

خودت سرگرم کن 

میشه یکم بیشتر توضیح بدی

واسه حاجت هام نذر میکنم که یه خصلت بد رو بذارم کنار یا یه خصلت خوب اضافه کنم.یه مشکلی پی اومد نذر کردم که غیبت نکنم اینجوری که اول با دوستام که هستم درباره مثلا خانواده همسرم حرف نزنم! یه کم که پیشرفت کردم گفتم با خانوادمم درباره خانواده همسرم نشینم به بدگویی و غیبت! کم کم میرسم به جایی که درباره احدی غیبت نکنم پیش هیچ کس!انشاالله