2777
2789

خانمها، شما هم از دیدن این همه تاپیک مناسبتی و قهر و دعوا سر کادو تعجب میکنید؟

به نظرم اینجا آیینه ای از جامعه است. یعنی ممکنه خواهر، دوست یا همکارمون که خیلی عاقل و فهمیده به نظر میرسه هم در زندگی درگیر چنین مسائلی باشه؟

برای شما هم عجیبه یا فقط من شاخ درمیارم؟

حتی مردها هم سر کادو قهر و دعوا راه میندازن!!

بعد از چند سال زندگی، چقدر چنین چیزهایی براتون مهمه؟ 

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو دوران عقد مهم ب نظر میاد ولی بعدانا نه

مهم اخلاق و رفتار طرف مقابله

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

عزیزم اینجور خانومایی ک سر کادو قشقرق بپا میکنن بنظر من صرفا میخوان پز کادو به فامیل بدن با استوریا 

و الا همه میدونیم اوضاع اقتصادی داغونه مردا تو فشارن 

من ک تعجب نمیکنم حتی از تاپیکشونم رد نمیشم😅

نمیدونم یوقتا آدما عقلشون از دست میدن 

من وقتی افسرده میشم ،میپرم بذشوهرم و دعوا 

بنظرم این چیزا مهم نیست ،باید ببینی طرف دوستت داره یا نه

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است  

من تایپک چند روز پیش من بخون توضیح دادم ..

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

ببین یک عمر زحمت میکشیم مریض داری میکنیم حالا یکروز در سال گفتن روز زنه یا روزه مرده اگ منو شوهرم ک بفکر هم نباشیم خوب دلخور میشم .من توقع کادو گرون یا انچنانی ندارم شوهرمم همیمطور مثلا به افتخارش ی غذایی ک دوست داره درست کنم یا اون از سر چهارراه لرام یدونه گل هم بخره راضیم

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

دائم مقایسه میکنند، با خواهر شوهر، مادر شوهر، همسایه..‌.

چرا اینجوری شدیم؟ درکمون از زندگی کجا رفته؟ 

به جای لذت بردن از مناسبتها و شاد بودن همه چی شده عذاب..‌.

تو این دوره زمونه که زندگی به حد کافی سخت شده، ارزش داره واقعاً؟

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
الان فقط چشم هم چشمی شده فقط میخوان پز کادوها رو بدن و استوری بزارن وگرنه زندگی ک خوب باشه نمیخواد ب ...

آره، فضای مجازی خیلی تاثیر منفی گذاشته