2777
2789

سلام دختر من دو ماهه اس متاسفانه از اول کلا شیر نداشتم و مجبور شدم شیر خشک بدم , اول که رفلاکس داشت دکتر گفت ببلاک ای آر بدم که شدیدا یبوست شد و دلدرد برا همین خودم قطعش کردم و برا رفلاکسش سرشو بالاتر میذاشتم یا بعد شیر خوردن تو بغلم نگهش میداشتم و با این کارا رفته رفته به نسبت کم شد بعد شیرخشک نان خریدم یبوست شد سوپرامیل گرفتم با اونم همچنان یبوست بود دکتر گفت قطره بی بی کر بدم که اثری نداشت حالا دو روز پیش بردمش یه دکتر دیگه که گفت ببلاک کامفورت بدم بهش و قطره پدی لاکت تجویز کرد اما جشکل اینجاست که هم شیرخشک تلخه و دخترم با اکراه میخوره و حس میکنم شیرخوردنش خیلی کم شده هم اینکه صورتش جوشای ریز قرمز رو قسمت لپ هاش از دیشب زده البته مطمین نیستم بخاطر شیرخشک ببلاک باشه یا نان یا از اون قطره  واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم  درمونده شدم تو رو خدا اگه شرایط مشابهی داشتین و چیزی میدونین بگین 

من گیگوز دادم،هم خوب وزن گرفت هم یبوست نشد،رفلاکس نداشت دخترم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تجربه ای ندارم ولی صورت دختر من با ببلاک اگزما زد دکتر واسش اپتامیل اچ آ نوشت ولی با ببلاک عال ...

اگزما چجوری بود؟ رو قسمت لپ هاش انکار که دونه های قرمزه درسته ؟

سلام، منم اوایل مشکل شما رو داشتم باید هی شیر رو عوض کنی تا ببینی چی میسازه به دخترت، من ببلاک کامفورت میدادم الانم که ۱۴ ماهشه هنوز هومنو میدم بهش البته الان یه کم سخت میشه گرفت، منم نان گیگوز و اینا که همه میگن خوبه دادم اما یبوست میشد دوباره برمیگشتم سر همون ببلاک به نظر من که خوب بود جوش صورت ام شاید به خاطر شیر خشکهایی باشه که عوض کردی کلا باید چند روز بدی تا متوجه بشی تاثیر داره یا نه با یکی دو بار نمیشه فهمید اما نگران نباش درست میشه منم مثل شما بودم ولی الان که بهش فکر میکنم میبینم استرس الکی داشتم، برای یبوست هم دکتر به من گفته بود یکی دو قطره روغن زیتون توی سیر خشکش بریزم دوبار اینا بریزی در روز فکر کنم اوکی باشه بازم با دکتر مشورت کن البته

سلام، منم اوایل مشکل شما رو داشتم باید هی شیر رو عوض کنی تا ببینی چی میسازه به دخترت، من ببلاک کامفو ...

ممنون عزیزم پس منم همون ببلاک کامفورتو بدم ببینم چی میشه تا هفته ی بعد , روغن زیتون چندباری ریختم تو شیرش اما اصلا تاثیری نداشت , امروز کلی گریه کردم که خدا چرا دختر من باید اذیت بشه اینهمه خب تو که نی نی دادی بهم شیرشم میدادی انقد خودمو سرزنش میکنم که چرا شیر ندارم با اینکه اوایل میگفتم چه اشکالی داره خب شیرخشک میخوره ولی الان ناراحتم چون خیلی اذیت میشه میگم خوشبحال اونایی که شیر دارن 

ممنون عزیزم پس باید صبر کنم و روندشو ببینم و به دکتر بگم 

اره شما صبر کن شاید واسه عوض کردن تند تند شیر خشکا باشه الان اگه خشکی داره با یه مرطوب کننده پوست کودک یکم چرب نگه دار صبر کن ببین بیشتر میشه یا نه 

انقد شیرخشک خریدم و فرقی نداشته و بدتر شده وضعیت که دیگه جرات نمیکنم , اپتامیل خوبه؟

اره من از اول به پسرم اپتامیل میدم خیلی ام خوبه 

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎