2777
2789
عنوان

قبولی کنکور ارشد

209 بازدید | 16 پست

دوستان کسایی که برای مقطع ارشد دانشگاه و رشته  خوبی قبول شدن میشه بگن چقدر مطالعه کرده بودن برای کنکور و از کی شروع کرده بودن،مخصوصاً بچه های روانشناسی بالینی،ممنون میشم راهنماییم کنید

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

کسی ارشد قبول نشده؟😶

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوابن 😁😂

😂😂😂😂اره بد موقع تاپیک زدم😁😁😁😁

من رتبه ارشدم تک رقمی شد و واقعاً تیری در تاریکی بود اما واقعاً با خفت و خواری تمومش کردم به ویژه س ...

آفرین بهت 😍😍😍عزیزم واقعا تحسینت میکنم😍😍😍اره واقعا پایان نامه نوشتن سخت ترین کار دنیاس😑😑😑عزیزم از کی شروع کرده بودی به خوندن،چقدر خوندی که انقدر رتبه ات عالی شد؟؟؟

عزیزم من امسال کنکور دارم، چقدر خوندی؟ 

عزیزم من متاسفانه امسال نرسیدم درست بخونم،خیلیییی کم خوندم،میخوام برای سال آینده بخونم

عزیزم من متاسفانه امسال نرسیدم درست بخونم،خیلیییی کم خوندم،میخوام برای سال آینده بخونم

منم هیچی نخوندم واقعا، اما هنوز دو ماه مونده تا کنکور وزارت بهداشت، اونجا ثبت نام کردین؟ 

منم هیچی نخوندم واقعا، اما هنوز دو ماه مونده تا کنکور وزارت بهداشت، اونجا ثبت نام کردین؟ 

من هر دو رو ثبت نام کردم،نه عزیزم دو ماه نمونده ۵،۶ خرداد امتحان وزارت بهداشت 😕

جدی؟ گفتن اواخر تیر که😥

اره عزیزم ۵،۶ خرداد امتحان،قبلا آخرای تیر بود ولی الان تاریخش عوض شده 

اره عزیزم ۵،۶ خرداد امتحان،قبلا آخرای تیر بود ولی الان تاریخش عوض شده 

خیلی بد شد، شاید من امسال هرچی شد شرکت کنم سال بعد میخواستم آزمون استخدامی معلمی بدم، گفتم دیگه واسه اون اگه خدا بخواد بشینم بخونم

خیلی بد شد، شاید من امسال هرچی شد شرکت کنم سال بعد میخواستم آزمون استخدامی معلمی بدم، گفتم دیگه واسه ...

ولی من اصلا قصد ندارم هر جا رو بزنم،چون مقطع ارشد خیلی مهم واقعا مخصوصا اگه آدم بخواد بعدا از ایران بره و دکتراش رو خارج از کشور بخونه