2777
2789

دیروز باشوهرم حرفمون شد سرخانوادم همش‌ میخاد یکاری کنه پای خانوادمو‌ببره بهونه های الکی میتراشه که با خانوادم ببرم فقط باخانواده خودش برم بیام دیروز دعوامون شد قهر کردیم امروز روز مردو بهش تبریک هم نگفتم چون گفتم مرد که اشک زنشو در نمیاره شوهر من مرد نیست کاربدی کردم بنظرتون?

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیر مادر نان پدر حلالت

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

به خاطر خونواده ها دعوا نکنید...

اگر سال اول ازدواجتونه باید یه توافقی بکنید برای روابطتون زیرشم نزنید اگرم چندین شال گذشته همین امسال توافق کنید

اگر سالهای اول زندگیتونه اشتباه کردی تبریک نگفتی.

منم همینطور شد ..مث توهم باردارم چقد دلم شکسته😔

بخدا تو بارداریم به روز خوش برام‌نزاشته جاشو جدا کرده  میگه صبح میرم سرکار تو تاصبح‌میری دستشویی من‌بیدارمیشم‌بد خواب میشم این همه سختی تواین چندماه کشیدم پشتم نبوده به کدوم مرد بودنش بهش تبریک بگم 

به خاطر خونواده ها دعوا نکنید... اگر سال اول ازدواجتونه باید یه توافقی بکنید برای روابطتون زیرشم نز ...

من هرسال تبریک میگفتم‌ کادو هم‌ میخریدم ولی این‌ازاول‌بارداریم تا به الان‌کلی اذیتم کرده باعث شده فشارم بره بالا فشارخونی شدم دارم قرص مصرف میکنم از بس که عذابم‌میده هیچ‌درکی‌نداره‌

با سلام و ادب

واقعا سعی کنید این حرفای بیهوده زندگی شیرینتونو بیخود لحظاتشو تلخ نکنه

بالاخره خانمها بهتر میتونن با سیاست به خواسته ای ک میخوان بدون درگیری و اختلاف برسن البته خواسته ای ک بجا باشه ن ک خدای نکرده ظلم کنید

هنوز هم دیر نشده

اگر ک فکر میکنی در رفتارت زیاده روی کردی به بهانه روز مرد سر صحبت رو باز کن و دلخوری رو از خودتون رد کنید و انشاالله خوش باشین