2777
2789
عنوان

امروز صبح بی بی چکم مثبت شد ولی..عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو بارداري كلي ازمايش و سونو ميدن معلوم ميشه سالمه يا ن

اگر مشكل داشت نامه ميدن براي سقط

يعني ممكنه ك ، مشكلي معلوم نشه احيانا؟!

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

نمیخواد سقط کنی مثل من از شکمت  از جنین نمونه میبرن بعد دوهفته جواب میاد     من همش اینجوری میکنم بش میگن آمنیوسنتز 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
منم از همین میترسم..ما ۶ساله عروسی کردیم..الان شش ماه بود اقدام بودیم

خب عزیزم مگه همسرت نمیدونست که جلو گیری نمیکنی که الان یادش افتاده آزمایش بده

راستی من و همسرم هم پسر عمو دختر عمو میشیم یه جورایی خدا رو شکر تا حالا که بچه هامون مشکلی ندارن دوتا دارم

بچه ها من بلد نیسم خواسین عکس بی بی چکو بزارم بهم بگین چجوری میشه گذاشت عکس بی بی رو بزارم

اون دومي رو بزن ك عكسه 

كنار اون صورتكه ك لبخند زده

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
نه نداریم خداروشکر

پس چیزی نمیشه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زیباترین ایه قران😍اوَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ (۱۳۹-آل عمران) سست نشوید، غمگین نشوید شما پیروزید اگر ایمان داشته باشید❤

ننداز خب باهاش برو پیش یه دکتر خیلی خوب  براش توضیح بده ایشالله هفتهی ۱۲ ازمایش سلفری بده مثله همون ژنتیکه از سالم بودنش مطمئن شو  بعد ان تی هست انومالیم هست نگران نباش ایشالله ک هرچی صلاحه براتون پیش بیاد

خب عزیزم مگه همسرت نمیدونست که جلو گیری نمیکنی که الان یادش افتاده آزمایش بده راستی من و همسرم هم پ ...

منم بهش گفتم بهت گفتم قبلش بریم ازمایش بدیم..گفتم ولی جلوگیری نداشتیم میدونسی احتمالش هست هرماه که باردار شم

منم گفتم از کجا میدونی..شاید سالم بود چرا بندازم ولی گوش نمیده

عزیزم حالااونقدرسونو وآزمایش می فرستندکه مقدارزیادی ازمشکلات مشخص میشه واگربچه مشکل داشته باشه اجازه سقط میدن.....

به شوهرت بگوداری ازیک قتل صحبت نی کنی اونم قتل بچه مون

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶