2777
2789
عنوان

امروز صبح بی بی چکم مثبت شد ولی..عکس

969 بازدید | 73 پست

امروز صب بی بی چک زدم مثبت شد بعد عکسشو فرستادم براش میگم باباشدی فک میکردم خوشحال میشه ولی گف باید سقطش کنی..چون ما دختر دایی پسرعمه هسیم ازمایش ژنتیک ندادیم..میگه اول آزمایش بدیم بعد اگه مریض باشه چی.

بنظرتون چیکارکنم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داره نگران باشه

مگه هماهنگ نبودید

بنظرم بعد از مرگ ترسناک ترین چیزِ این دنیا تعهده. مخصوصا تعهدِ بالغانه. اونجایی که میفهمی قطعا از پارتنر تو خوشگل تر و پولدارتر و باهوش‌تر و بهتر هست، اما تو "انتخاب" میکنی که جا نزنی و با همون شخص مسیر زندگیتو طی کنی.

یا خدا 

نزدیک ترین ژن ک ممکنه اثر بد داشته باشه دختر خاله پسر خاله هستن ک اونم کم پیش میاد مشکل داشته باشه شما ک دگ هیچ

الکی طفل معصومو نکشیا 

اگه انقد عشق ازمایشه ان تی هست ازمایشای زنتیک دگ هم هست برای بارداری تا هفته ۱۸هم نامه میدن برای سقط چرا الکی نمیدونی مشکل داره یا نه بندازیش😒

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر  

الان ان تی و انومالی برا همینا هس دیگه 

ولی با پزشک هم مشورت کن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

تو خانواده تون بیماری ژنتیکی دارین؟؟

کسایی که فامیل هستن اگه تو فامیل هاشون بیماری ژنتیکی یا ارثی داشته باشن اون بیماری به بچه هم میرسه 

ولی اگه بیماری ارثی نداشته باشن چیزی نمیشه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زیباترین ایه قران😍اوَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ (۱۳۹-آل عمران) سست نشوید، غمگین نشوید شما پیروزید اگر ایمان داشته باشید❤