2777
2789

دیشب مادر شوهرم یه زنجیره سبک داشت داد به شوهرم که بفروشه بعد منم با شوهرم رفتم رفتیم داخلهریه مغازه ای یه قیمت داد تو همون مغازه من یه انگشتر دستم کردم خوشگل بود ولی کارمزدش بالا بود بعد آقاهه گفت اینا ایتالیائیه و از این حرفا رفتیم یه مغازه دیگه فروشنده اش خانوم بود ۱۰۰ تومن بالاتر زنجیرو قیمت داد نزدیکی ۹ بود شوهرم می‌گفت الان امنیت هست چون اکثرا مغازه ها بسته بود دختره گفت ما دو تا مغازه داریم بعدشم که اومدیم سواره ماشین بشیم گفت دختره فروشنده قابلی بود آن شاللله بعداً پول دستم بیاد میدم به این دختره که بره از اون مغازه بخره که قیمت پایین تر بیفته واسمون نمی‌دونم چرا بوی تیک و تاک به مشامم رسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوروقتاااا  ادم طرفش اشناا باشه  ادم اینطوری میحرفه توی نیم ساعت شماها چ زود صمیمی شدید

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

عزیزم سعی کن اینقدر حساس نباشی هر وقت پول اومد دستش میتونی اصلا حرفی از این خانم نزنی با سیاست زنونه ببریش یه مغازه دیگه.در ضمن این خانم مغازه طلا فروشی داره میاد با همسر شما ؟نه دیگه