2777
2789
عنوان

مامالی و ذکر خوشبختی❤️

303 بازدید | 14 پست

سلام دوستای خوبم

امشب میخوام در مورد یکی از تجربه های زندگیم باهاتون حرف بزنم و امیدوارم به درد کسی بخوره🙏🏻

من هیچوقت با عبارات تاکیدی یا ذکر های مستحبی نمیتونستم ارتباط قلبی برقرار کنم و با منطقم جور در نمی اومد که یه چیزی رو بدون اینکه حال من رو تغییر بده هی تکرار کنم و همیشه یه صدایی ته ذهنم میگفت خب که چی!

تا اینکه تازگی ها یه موضوعی برام پیش اومد

یه شب که دوتایی با رز رفته بودیم گردش، به صورت اتفاقی با چند تا خانواده اشنا و هم کلام شدم که علاوه بر‌ ظاهر زیبا و بی نقصشون ، صاحب موهبتی بودن که من در درونم نسبت به اون موضوع احساس ضعف و نیاز داشتم

و یهو به خودم اومدم دیدم حالم گرفته شده!

همون جا زنگ خطر رو احساس کردم

مقایسه!

بله من با این همه ادعا در هنر خوب زیستن دچار مقایسه شده بودم.

و میدونید که مقایسه دزد خوشبختی هستش.

و خیلی زود شروع کردم به پاک سازی ذهنم و به خودم یاداوری کردم مسیر زندگی ادم ها متفاوته و تو به این مسیر دعوت نشدی که بی نقص باشی، تو اینجایی برای اینکه در مسیر خودت پیش بری، رشد کنی و از تجربه ی زیستنت لذت ببری….

و به صورت کاملا ناخوداگاه هر بار که ذهنم میخواد بره سمت مقایسه یا نواقص زندگیم، با خودم تکرار میکنم؛ 

" الی از تجربه ی زیستنت لذت ببر"

و یهو چنان احساس ارامش و قدرتی میکنم که وصف نا پذیره.

و این جمله برای من تبدیل به یه ذکر یا عبارت تاکیدی که بسیار احوالم رو عوض میکنه شده .

دوست داشتم این تجربه رو باهاتون درمیون بذارم❤️

و اینکه تو کامنت ها میخوام چند تا عکس از مسیر زندگیم و زیبایی هاش براتون بذارم

مرسی که خوندید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبتون بخیراجازه بدین من ازتون بپرسم دونستن موضوع مقایسه چه چیزی به شما اضافه میکنه؟!

چیزی که اضافه نمیکنه. اما خب شما گفتید که باهاشون آشنا و هم کلام شدید و علاوه بر ظاهر زیبا و بی نقص دارای موهبتی بودن ... 

پس ظاهر که نبوده .  حالا اون موهبت چی بوده که مثلا در اون تایم تونسته یجوری قلقلک بده یه انسان رو. البته توضیحش یکم اینجوری برام سخت شد. 

مثلا وقتی ما با یه نفر همسفر یا دوست یا هم سفره هستیم خب شناخت بیشتری ازشون داریم و ممکنه جزییات بیشتری رو متوجه بشیم و ناخود آگاه دچار مقایسه میشیم. اما در افراد غریبه تر و گذرا  این موضوع کمرنگ تره و در واقع اطلاعات ما کمتره ازشون. به جز ظاهر که با چشم میبینیم اما از درون که خبر نداریم. حالا هم صحبت هم بشیم بازم چقدر مگه  با اخلاق و تفکر اون شخص آشنا میشیم. منم فقط یه سوال پرسیدم . البته گفتم اگر تمایل دارید بگید خب نشد ..... چیزی هم نه کم میشه نه زیاد. 

ببخشید برای اینکه منظورمو بگم یکم پیامم طولانی شد . امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.