2777
2789
خاموش بود

عزیزم پارسال که من میرفتم روزای چهارشنبه از ۸ صبح تا ۱۲ ظهر نوبت میداد امروزم که تعطیل بود 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

06132218282 اینم یه شمارشه ببین کدوم رو جواب میدن

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

06132218282 اینم یه شمارشه ببین کدوم رو جواب میدن

سلام گلم،دکتر جورابیان عالیییییییییه،برای من یازده هفته گفت،به احتمال شصت درصد دختره ودرست هم گفت.خیلی مهربون بودوبه همه سوالام جواب داد😍😍😍

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰

من خودم پیش دکتر جورابیان رفتم واسه سونو دو تا بچه هام. تو کیانپارسه. گوگل سرچ کنی اطلاعات تماسش هم میاد. اگه پیدا نکردی بگو برات بفرستم. راستی تو اینستاش هم هر وقت سوال بپرسی خودش جواب میده

بهترین مرکز سونوگرافی اهواز واسه دکتر جورابیان. دوست من برای سونو بارداری و غربالگری پیشش میره. خودم هم برای بارداری هام و مشکل کیست تخمدان ام سونوهام رو پیش دکتر جورابیان انجام میدادم.

رادیولوژی سونوگرافی عادی سه بعدی دو بعدی همه رو انجام میده.

تبلیغ دیگه کافی نیست

عزیزم چرامن باید ایشون روتبلیغ کنم.مگه چکاره ی من هستند؟؟قضاوت کارخوبی نیس.ایشون نظرخواستن ومن نظرم رو گفتم حتی شماره وادرس ایشون رو ندارم ونگفتم چون یادم نیس خیلی وقت پیش رفتم .وچون من بیمه نیروهای مسلح دارم وایشون باماقرارداد ندارن دیگه نرفتم.ولی همون یبار خیلیییی عالی بودن وتوی ذهنم موند.بجز اون از دکتر انبیایی نادری.دکتر فاطمه شریف زاده توی کیانپارس وعلی مدقالچی بشدت راضیم.دکترزنانم ایناروخیلی قبول داره.سونوگرافیای باتجربه ای هستند.من هرجا که بدونم نظرم به کسی کمک میکنه نظرم رومینویسم و برام مهم نیس بقیه چطورفکرکنند.همین که بتونم کمکی به کسی بکنم یه دنیا برام می ارزه.بجزمن بقیه هم ازایشون تعریف کردند امیدوارم خدا ازشون راضی باشه اگه باماقرارداد داشتن انتخاب اول واخرم ایشون بودن😍

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰

تو دوران بارداری دنبال یه سونوگرافی خوب تو اهواز می‌گشتم، مخصوصاً برای دختر اولم، که هم مطمئن باشه هم راحت. خدا رو شکر پرتو جنوب رو پیدا کردم! 🌸

کادرشون خیلی مهربون و با حوصله‌ان، طوری که واقعا حس امنیت داشتم و هم راحت بود. تجهیزاتشون خیلی به‌روز و دقیق بود و محیطشون آرام و دلنشین.

واقعا خوشحالم که دوران بارداری‌ام با یه تجربه خوب و مطمئن همراه شد.