2777
2789
عنوان

تشکیل اکیپ برای کنکور جدی

59 بازدید | 8 پست

سلام میخوام یه اکیپ برای درس خوندن ایجاد کنم ،فقط دخترا پشت کنکور تجربیم و میخوام که بتونیم انلاین و یا تصویری مثل استادی استریم یا فوکوس میت درس بخونیم . اکیپ خیلی جدیه، بدون شوخی آدمایی که بدون ترس میتونن از هدفشون بگن باید بیان من هدفم دندون یا پزشکیه که پشت موندم ، اگر واقعا جدی هستین پی ام بدین تا باهم جوین بشیم یه اکیپ خفن تعدادشم محدوده نهایت ده نفر ولی حتما تصویری درس خوندن و داریم چون تو خونم گاهی خیلی خسته میشم مشکلی با این قضیه نداشته باشین. دیگه همین دیگه  با آرزوی موفقیت برای همه.

کسی ک اینکارو کنه قبول نمیشه

اونی ک تنها میخونه موفق میشه

دنبال بهونه برا نخوندن نباش

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

اصلا اصلا اینکارو نکن 

مسیر کنکور به این چیزا نیاز نداره

فقط خودتی و خودت...برو جلو 

جدی میگم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اصلا اینکارو نکن مسیر کنکور به این چیزا نیاز ندارهفقط خودتی و خودت...برو جلو جدی میگم

نه نیازی به این قضیه ندارم   چون دیدم اکیپ هاسی که خوندن و باهم قبول شدن گفتم چرا که نه منم تشکیلش بدم هرچند تشکیل نشه هم برام مهم نی چون من تنهایی پیش میبرم خودم

کسی ک اینکارو کنه قبول نمیشهاونی ک تنها میخونه موفق میشهدنبال بهونه برا نخوندن نباش

من خودم تنهایی خوب میخونم ،ولی گاهی حیلی خسته میشم اگه یه اکیپ بشیم خوب میشه به نظرم

من خودم تنهایی خوب میخونم ،ولی گاهی حیلی خسته میشم اگه یه اکیپ بشیم خوب میشه به نظرم

تا حالا شنیدی رتبه یک بگه من با دوستام درس میخوندم؟

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

تا حالا شنیدی رتبه یک بگه من با دوستام درس میخوندم؟

مگه من میخوام رتبه یک شم؟ 

ولی دیدم دوستای سال بالاییمو که همینطوری اکیپی قبول شدن در حد چیزایی که خودشون میخوان

مگه من میخوام رتبه یک شم؟ ولی دیدم دوستای سال بالاییمو که همینطوری اکیپی قبول شدن در حد چیزایی که خو ...

آدمی که از تجربه شکست دیگزان درس نگیره محکومه به شکست هر کای میخوای بکن روز کنکور ب حرفم میرسی

آدمی که از تجربه شکست دیگزان درس نگیره محکومه به شکست هر کای میخوای بکن روز کنکور ب حرفم میرسی

حالا چرا انقد حرص میخوری😂 شل کن بابا

بعدم از شکست کی درس بگیرم؟! شکستی نداشتم تصمیم پشت موندنم اتفاقا با پیشنهاد خانوادم بوده اگرنه من همین امسال رشته های دیگرو همرو میاوردم