2777
2789
عنوان

خواهرشوهر،زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد نیست حسودی بده من فرداشب قراره کادو ولنتاینمو بگیرم،هنوز نگرفتم،بعد میاد میگه برای خواهر تو انق ...

قشنگ معلومه خوبی بهش نیومده

بچزون بره بابا ک دوروز دیگ خفه بشه نشه مثله مارر من ک تا گردن دست عسلی شو گذاش دهن زن داداشش

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است

ی سری من به خواهرشوهرم گفتم چه خوب که خونتون حیاط داره چندجا گفته بود واقعا حسوده به خونه ما حسودیش شده 

بعد انصافا تنها حسی که باگفتن این حرف نداشتم حسودی بود فقط همینجوری گفتم حیاط خوبه

حالا شماهم شاید فکرمیکنی حسادت کرده و فقط خواسته کادو خوبی بده داداشت

قشنگ معلومه خوبی بهش نیومده بچزون بره بابا ک دوروز دیگ خفه بشه نشه مثله مارر من ک تا گردن دست عس ...

نه من از اون خواهرا نیستم 

چندبار بی احترامی کرده اما گفتم بیخیال

اگر بخوام مثل خودش باشم جنگ و دعوا میشه

اگر این احترامه راضیم🤣🤣

به نظر من خواسته کم نیاره به عنوان عروس . حسودی نکرده  دیده شما اون مدلی کادو میدین  برا داداشتونم همونو گرفته که مثلا کادوی خوب گرفته باشه  از این داستانا زیاد پیش میاد . برو دعا کن حسادت اصلی پیش نیاد که اونموقع خیلی بده 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

نه من از اون خواهرا نیستم  چندبار بی احترامی کرده اما گفتم بیخیال اگر بخوام مثل خودش باشم جنگ ...

مادر منم متاسفانه صلح طلبه 

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
مامان من که بیشتر شبیه مادرزنه تا مادرشوهر🙁🙁

زن داییم ۳تا خواهر شوهرداره ک ساده و مهربونن  ،عوضش ممممنننن  تلافی همرو درمیام😂 

اره دقیقا حرف منم همینه حسادت اصلی چه مدلشه؟؟

مثلا من یه زنداداشم به اون یکی جاریش خیلی حسادت میکنه  همش میگه اونا خونه خریدن ما نخریدیم .  خونه اونا بزرگتره . شوهرش فلان جا کار میکنه در امدش از ما بیشتره چرا درآمد ما کمه . حتی نسبت به ما و خواهر خودشم همینه  همش مقایسه و حسادت داره و طلبکاره . 

اما گاهی فقط آدم میخواد کم نیاره  مثلا میگه خانواده شوهرم کادوهای گرون به همدیگه میدن ماهم گرون بدیم سربلند باشیم . این بیشتر احترام به شما و خانواده خودشه تا حسادت

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

زن داییم ۳تا خواهر شوهرداره ک ساده و مهربونن  ،عوضش ممممنننن  تلافی همرو درمیام😂

🤭🤭🤭🤭

من اگر چیزی بگم خودمو پشیمون میشم انقدر ساده م

نمیدونم چرا نمیتونم مثل بعضیا باشم

مثلا من یه زنداداشم به اون یکی جاریش خیلی حسادت میکنه  همش میگه اونا خونه خریدن ما نخریدیم . &n ...

ایشالا احترامه

فقط نمیدونم چرا تو مناسبتها انقدر احترام میذاره،وقتای دیگ کلا فرق داره،،،یاد یه چیزی افتادم بااین حرفی که زدید مثلادیشب یه چیزی شنیدم ازش هنگ کردم،زن داداشم گفته من بی عرضه نیستم مثل خواهرم دختر بچه دار بشم،من پسر دارمیشم،خداییش این حرف قشنگه؟

تازه من خواهرشوهرم بدم اومده خواهرش بفهمه چی