2777
2789

خواهش میکنم برام صلوات بفرستید و دعا کنید مشکلم حل بشه 😭😭😭😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏

خیلی حالم بده 😔

پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی 🦋

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم وانعل عدوهم....ان شاالله ک بحق امام علی علیه السلام ک هنیشه واسم معجزه کرده مشکلت حل بشه از امام علی میخوام ان شاالله دلتو شاد کنه 💚💚

ان شاالله بحق این مناسبت بزرگ مشکل همه ی مردم حل بشه و با یه معجزه زندگیشون تغییر کنه به نحو احسن الهی امین💚💚💚

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم وانعل عدوهم....ان شاالله ک بحق امام علی علیه السلام ک هنیشه ...

خیلیییی ممنونم مهربون🥺🥺♥️♥️ با پیامت قلبم آروم شد 🌸🌸🌸

انشالله 😔🙏

خیلیییی ممنونم مهربون🥺🥺♥️♥️ با پیامت قلبم آروم شد 🌸🌸🌸 انشالله 😔🙏

ان شاالله مطمئن باش معجزه میکنه حالا برو آروم بگیر بخواب دعای نادعلی بخون حتما منم به نیتت میخونم پلم💚💚توهم واسم دعا کن ک شرمنده ی روی بچهام نشم...

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
ان شاالله مطمئن باش معجزه میکنه حالا برو آروم بگیر بخواب دعای نادعلی بخون حتما منم به نیتت میخونم پل ...

خیلی لطف میکنی عزیزدلم🥺♥️♥️

حتما میخونم 🙏🙏

چشم عزیزم انشالله هیچ پدر و مادری شرمنده بچه هاش نشه 😔😔🙏🙏🙏

خیلی لطف میکنی عزیزدلم🥺♥️♥️  حتما میخونم 🙏🙏 چشم عزیزم انشالله هیچ پدر و مادری شرمنده بچه ه ...

ان شاالله