بیشتر سوال هاگرواشتباه جواب میده هر سوال میپرسم اول با اطمینان میگه بله توضیح میده بعد دوباره بخوام چت جدید شروع کنم و همون سوال رو بپرسم کلا تغییر میده بعدشم از رونمیره 😂😂😂🤦
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یهو وسطش میگه باید جستجو کنم بعد میزنه محدودیت جستجو به پایان رسیده امروز دیگه عصبی شدم گفتم اخه یالغوز من ۲۰ روزه نیومدم پیش تو محدودیت جستجو کدوم جستجو
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡
والا از بس گفتن ازش من رفتم چند تا سوال پرسیدم کلا همه چیو تایید میکنه که
آره حتی مثلا تو دعوا هم ازش کمک بگیری حق با توام نباشه و این کاملا مشخص باشه طرفتو میگیره بهت کمک میکنه چی بگی
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡