2777
2789

خواهش میکنم تا آخر بخونید ما برای داداشم رفتیم خواستگاری همون دفعه اول مادره گفت من با دخترم میگم اگر قصد ازدواج داشت میگم بیاین زنگ زدیم دوباره بعد چندروز گفت بیاین رفتیم گفتن برین فکرامون کنیم اطلاع میدم چندروز گذشت زندگی زدیم گفتیم نظرتون چیه فلان چنان مادره گفت با پدرش بگین پدرش گفت چندروز دیگه صبر کنید چندروز صبر کردیم مادرم زنگ زد به مادرش گفت می‌خواستیم اگر نظرتون هست با دخترم و دامادم و پسرم و همگی بیایم خدمتتون و فلان گفت باشه صبر کن اطلاع میدم دوباره فرداش مادرش زنگ زد گفت امشب بیاین حرف بزنیم بازم نگفتن مثبت یا منفی ما رفتیم گل و شیرینی هم گرفتیم بردیم داداشم و دختره رفتن تو اتاق کلی حرف زدن ماهم با خانوادش حرف زدیم خانوادش حتی درمورد جهیزیه و مدت عقد هم حرف زدن ولی دختره به داداشم گفته بود یکم باید باهم آشنا بشیم بعد آخرش ما پرسیدیم نظرتون چیه گفتن دخترمون باید بیشتر فکر کنه ولی به جلسه دیگه باهم بریم بیرون امروز رفتم بیرون دختره مادرش و داداشم و مامانم ( خانواده دختره درخواست داشتن که تنها نرن ) شام هم رفتن رستوران کلی هم حرف زدن دختره بازم به داداشم اول جلسه امروز گفته باید بیشتر باهم حرف بزنیم حضوری و بازم نگفتن مثبت یا منفی فقط مادر دختره به مادرم گفته چندشب دیگه بیاین خونمون به هرکسی هم دوست دارین بگین بیاد منم به برادرام خواهرهام همه میگم بیان رسم هست تو این جلسه گل و شیرینی بیارین و اگر بتونید انگشتر یا حلقه خب ما اصلا نمی‌دونیم نظرشون چیه واقعا میترسیم

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا اینا دارن بساط بله برون درست میکنن ولی هنوز جواب ندادن 

حلقه ؟ یکی نیست بگه شما اصن جوابی دادین ؟ 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

گلم

مادر پدر طرف رو بیخیال!!!!

اونا دنبال اینن دخترشون سر سامون بگیره

ولی نمیتونن به زور هم شوهرش بدن

دختره هم مشخصه

با یه جلسه نمیاد بعله بگه!

دختره از ایناست ک میگه چندین جلسه

چه بسا یکی دو ماه بریم بیرون

🔴 من حتی حس میکنم ترجیح دختر خانم این بود با داداش شما تنها برن بیرون ولی خانواده ها این وسط بدجور خودشونو قاطی کردن......

🔴🔴 اگر فرهنگ و رسمتون اینشکلیه ک برید خواستگاری ۲ جلسه ایی مشخص شه تکلیف و قرار اینا بذارید

این کیس مناسب شما نیست

نقطه مقابل همدیگه هستید

🔴🔴🔴🔴 توصیه دوستانه من به شما اینه

اصراری برای خواستگاری هیچوقت نداشته باشید!!!

اگر کیسی رو میبینید

صرفا داداشتون بره دختره رو یه جا ببینه

همو پسندیدن

بعد خانوادتون برن جلو

چون صحبت شما اینطوریه ک انگار برادرتون این وسط کاره ایی نیست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

حضورا برید خونشون سوال کنید از مادرشون که نظر قطعیتون چیه؟

اگر نظرتون مثبت هست ما به اقوام اطلاع بدیم و اگر نیاز به آشنایی بیشتر هست بفرمایید.

دختر چی گفت نکنه دو دل باشن بعد تو نامزدی بهم بزنن؟

نظر خانواده و برادر شما چی هست؟مثبت؟

وا اینا دارن بساط بله برون درست میکنن ولی هنوز جواب ندادن حلقه ؟ یکی نیست بگه شما اصن جوابی دادین ؟

بخدا دقیقا همینجوری گفتن... امروز رفتن بیرون مادرم گفت تا نشستیم دختره گفت باید بیشتر باهم حرف بزنیم آشنا بشیم بعد مادرش آخر کار گفته که می‌خوام همرو دعوت کنم شماهم هرکسیو دوست دارین بیارین کل شیرینی انگشتر هرچی دوست دارین هم بیارین

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻