2777
2789

بابای من از مامانم خیلی بدش میاد 

هی میگه من حیف شدم و این حرفا

درصورتی ک مامان من عالیه ازهمه لحاظ

بابام خیلی زشته و همه جورمریضی داره ۱۰ سالم از مامانم بزرگتره بعد ب مامانم میگه توزشتیی  ژنتون خیلی عاَشغاله...

یا ب مامانم فحش میده..

من خیلی قلبم دردمیگیره مامانمم جوابشو نمیده من لجم میگیره... مامانم شاغله درعامدش هم خ خوبه و کلن اخلاقی عالیه

خاستم بگم اگه ازهم بدتون میاد یا زود طلاق بگیرین یااگه طلاق نمیگیرین جلوبچه ها به هم حدف بدنزنید من خودم الان۲۲ سالمه ولی هنوز ناراحت میشم یااسترس میگیرم بخان دعوا کنن🥺🥺🥺

من تا حالا ندیدم 

ینی کلا قهرشون اینع باهم حرف نزنن بحث نمیکنن 

ی چند بارم حرفشون سد من قاطی کردم پاشدم رفتم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر مادر منم همینن عزیزم. من با وجود ی بچه اصلا دلم نمیخاد بیام خونشون...

من چون مامانمو خیلی دوس دارم اعصابم بهم میریزه کسی چیزی بهش بگه دوست دارم بزنم تودهن بابام واقعن ازش متنفرم روانیه روحش مریضه

بله مامان باباهامون دعوا میکنن 

اما تا حالا دعوای اجیت با مامانتو دیدی😐😂😂 

اقا عمل بینی کردم اومدم استزاحت خونه مادرم ،مادرشوهرم هم زنگ زد حالمو بپرسه همون موقع خواهرم و مادرم دعواشون شده بود بلند بلند داد و بیداد ،😐🤣🤣🤣 

حالا من پشت گوشی😶😳😳

مادرشوهرم🙄🙄

مادرم😡😡 

خواهرم😱🤬

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
من چون مامانمو خیلی دوس دارم اعصابم بهم میریزه کسی چیزی بهش بگه دوست دارم بزنم تودهن بابام واقعن ازش ...

برا من اینجوری نیستن. کلا طلاق عاطفی گرفتن. هر کدوم ی سازی میزنن برا خودشون. از اینجور زندگیا متنفرم‌. ما بچه ها ی جور افسردگی و سرخوردگی پنهان داریم

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
برا من اینجوری نیستن. کلا طلاق عاطفی گرفتن. هر کدوم ی سازی میزنن برا خودشون. از اینجور زندگیا متنفرم ...

دقیقن بهترین کاری ک مامان باباها برا بچه هاشون میتونن بکنن اینکه هنو دوس داشته باشن