2777
2789

نزدیک ساعت ۶ احساس کردم بهم محل نمیده گفتم چی شده گفت همه زن ها برای شوهر هاشون کادو گرفتن جشن گرفتن اونوقت تو برای من هیچکاری نکردی اصلا نذاشت حرف بزنم سریع رفت تو اتاق در رو بست🤨رفتم پشت در گفتم خب امروز که روز مرد نیست فردا روز مرده گفت فردا هم من سر کارم هم تو 

وای بخدا یادم رفته بود من برا فردا کلی برنامه چیده بودم فردا هم من سر کارم هم اون 😭😭😭😭به خاطر تاپیک قبلی هم یکم از دستش ناراحتم که البته چیز مهمی نیس واقعا من یادم نبود اونم حق داره ناراحت باشه من بهش حق میدم این اولین روز مردی بود که تو زندگیش بودم چقدر من زن بدیم😭😭😭😭😭😭😭😭

من و زیر سیگاریم تک و تنها خفه ی دود ...🚬💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره خب طفلی 

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
اگه روز زن برات خریده فردا هرجور شده یه کادو با گل بخر بده آژانس ببره سر کارش سوپرایز میشه فقط نگو ی ...

آره روز زن برام ۱ میلون هزینه کرد 😭 

نمیتونم برم سر کارش اولا خیلی دوره دوما خوشش نمیاد از اینکه برم سر کارش یبار رفتم گفت من خوشم نمیاد   

وااا خب میگی سال اول دیگه. تجربه نداشتی ، بلد نبودی. برو عذر خواهی کن بگو بلد نبودم چیکار کنم، قبلن ...

خب اونم سال اولش بود که با من بود ولی روز زن یک میلون هزینه کرد😭

آره روز زن برام ۱ میلون هزینه کرد 😭  نمیتونم برم سر کارش اولا خیلی دوره دوما خوشش نمیاد از ای ...

خب پس حق داره روز زن خریده

نمیگم خودت برو، میگم بخر اگه همون مغازه پیک داشت بعضی گل فروشی آشنا و پیک دارن یا آژانس بده ببره سر کارش اونجا زبزنن بیاد دم در تحویل بگیره سوپرایز بشه

خب پس حق داره روز زن خریده نمیگم خودت برو، میگم بخر اگه همون مغازه پیک داشت بعضی گل فروشی آشنا و پی ...

فک کنم از دستم عصبانی بشه کلا خوشش نمیاد 😭 باید ی کاری کنم فردا نره سر کار 😭

خب اونم سال اولش بود که با من بود ولی روز زن یک میلون هزینه کرد😭

خب فردا روز مرد هست.هرجا باشین که شب میاین پیش هم.

بگو میخاستم فردا شب بدم. 

تازه فردا مگه تعطیل عمومی نیست، حالا بعد سر کارم میشه کادو داد ، کادو گرفت.

به نظر منکه یکم بچه ننه بازی در اورده ، البته ببخشید

من و خدا💫
خب فردا روز مرد هست.هرجا باشین که شب میاین پیش هم. بگو میخاستم فردا شب بدم.  تازه فردا مگه تع ...

آخه فکر میکنم فردا خوشحال نمیشه اگه سوپرایز کنم یا اشتباه فکر میکنم