2777
2789

من الان 22 هفته هستم . دکترم احتمالی رو 16 هفتگی نوشت . رفتم پیشش گفتم زود بوده همه میگن 18 هفتگی . گفتم دوباره برام بنویس ولی ننوشت گفت لازم نیست . دلم شور میزنه همش میگم نکنه طوریشون باشه و دستگاه نشون نداده باشه . کسی بوده 16 هفتگی بره انومالی و بچه به دنیا اومده باشه سالم باشه از هر لحاظ . جنسیتش هم بهم 16 هفتگی گفت هر دو پسر.

واس منم ۱۶هفته نوشته ولی زنگ زدم سونوگف انومالی ۱۸هفتس اون سونومعمولیه خودمم نمی‌دونم چرا ولی تو نت ...

برای من انومالی بود . هر چی بهش گفتم دوباره برام انومالی بنویس قبول نکرد . گفت لازم نیست .ولی خودم نگرانم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه دکتر متخصص نیست؟ وقتی سونو آنومالی تو 16 هفته دادی و سونوگرافیست چک کرده گفته مشکلی نیست وسواس ن ...

بله متخصصه.  دکترم هم جواب سو نو رو دیده گفته مشکلی نیست سالمن.پس دکتر سو نو چرا آخر برگه نوشته بود 22 هفتگی دوباره برم؟

بله متخصصه.  دکترم هم جواب سو نو رو دیده گفته مشکلی نیست سالمن.پس دکتر سو نو چرا آخر برگه نوشته ...

به پزشک متخصص خودت اعتماد کن

اگه سونوگرافیست نوشته 22 بری میتونی پیشش ببین سونو میگیره؟ منم هر دفعه میرفتم سونوگرافیست یه تاریخ بعدی میگفت اما دکترم میگفت لازم نیست و نمینوشت ینی من بعد آنومالی سونو ندادم تا هفته 30 درصورتیکه که گفته بود دفعه بعدی هفته 24 ام هست

استرس نگیر اگه پزشکت به موردی شک کنه حتما چک میکنه

من گیر داده بودم به غربالگری دوم هر کاری کردم ننوشت حالم مثل شما بود یه جور برزخی بودم که باید مینوشت یا نه

دفعه بعد دیدم گیر داده به ینفر که حتما باید غربالگری دوم بری خیالم راحت شد کوتاهی نمیکنه به شرایط باردار نگاه میکنه

اینا تجربیات من بود گفتم بگم که نگران نباشی

باز هر کاری فکر میکنی درسته انجام بده

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
به پزشک متخصص خودت اعتماد کن اگه سونوگرافیست نوشته 22 بری میتونی پیشش ببین سونو میگیره؟ منم هر دفعه ...

ممنون عزیزم لطف کردین . درسته دکترای سونوگرافی همیشه یه تاریخی رو میگن . منم وقتی رفتم بهش گفتم بازم بیان انومالی.  گفت نشون دکترت بده اگه صلاح دید بیا . دستت درد نکنه نگرانیم کمتر شد . ببخشی شما 30 هفتگی برای چه کاری سونو دادین؟؟ و اینکه تو 16 هفتگی که انومالی دادم  جنسیت بچه هام قطعیه؟؟

ممنون عزیزم لطف کردین . درسته دکترای سونوگرافی همیشه یه تاریخی رو میگن . منم وقتی رفتم بهش گفتم بازم ...

توی 30 واسه وزن بچه و وضعیت چرخش و تعیین زمان زایمان سونو دادم و به سونوگرافیست که دوست همسرم بود گفتم میشه همه چیو چک کنید.واسه من که تو انومالی گفت دختره الان تو 30 هم گفت دختره😍 خودش میگفت ان تی 10 درصد خطا داره انومالی قطعیه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم