2777
2789

امروز پسرعموم تو یه درسی امتحان داشت از تو واتساپ داشتم بهش تقلب میدادم شوهرم دید بعدش که اومدیم صبحونه بخوریم میگه زندگی رو داره خواهر من می‌کنه با وفا زندگی می‌کنه درست زندگی می‌کنه و دامادمون اول هیچی نداشت همه رو خواهرم درست کرده ( تازه چه خواهری ، خیلی مغروره) تو اگه مثل دختردایی هات بشی وای به حال زندگیمون و از این چرت و پرتا....هووووف واقعا مخم نکشید قصدم کمک به پسر عموم بود نه چیز دیگه واقعا سوختممم یکم که شد جوابشو دادم اصلا نفهمیدم چی گفتم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داشتی بنظرم

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

کار شما اشتباهه 

اگه شوهرت به دخترعموش تقلب میرسوند ، هم خودت هم همه نی نی سایتی ها میگفتین با دخترعموش قطعا تیک زده !

پس شوهر شما هم حق داره حریم امن زندگیش را متزلزل ببینه .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

کار شما اشتباهه  اگه شوهرت به دخترعموش تقلب میرسوند ، هم خودت هم همه نی نی سایتی ها میگفتین با ...

چه ربطی داره 

ازش کوچیکتره 

اینقد بدم میاد از اونایی که اینجوری حساس میشن آخه پسر عمو پسر دایی دیگه حساس شدن داره