2777
2789
عنوان

جواب سل فری کی زود اومده

3613 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من سلفری دادم جوابشو گفتن ۲۰ روزه میاد اما الان بعد از ۴ روز بهم پیام دادن بیا جوابتو ببر

خیلی زود نبود؟ کسی بوده مث من شده باشه؟ 

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله مال منم بعد از ۱ هفته آمد البته توش یه ریسک رو نشون میداد که مجبور شدم آمنیوسنتز کنم و بعدا معلو ...

ای وااای خدا لعنتشون کنه یه آزمایش هم درست حسابی انجام نمیدن

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
بله مال منم بعد از ۱ هفته آمد البته توش یه ریسک رو نشون میداد که مجبور شدم آمنیوسنتز کنم و بعدا معلو ...

شما بهتون پیام دادن یا زنگ زدن؟ 

واقعا نمیدونی چی بر من گذشت

چرا ندونم والا کانل حالتو میدونم خواب و خوراک ندارم الکی استرس دادن بهم که جنین مشکوکه

چرا ندونم والا کانل حالتو میدونم خواب و خوراک ندارم الکی استرس دادن بهم که جنین مشکوکه

گفتن مشکوک به چی هست؟ من اینقدر انواع و اقسام کارها رو مجبور شدم بکنم ، از بس از این چیزها بهم‌گفتن.

اگه یه وقت خواستی آمنیوسنتز انجام بدی، بهترین جا، مرکز ژنتبک کریمی نژاد در شهرک‌غرب هست

... و من به تو ایمان دارم...
گفتن مشکوک به چی هست؟ من اینقدر انواع و اقسام کارها رو مجبور شدم بکنم ، از بس از این چیزها بهم‌گفتن. ...

مشکوک به سندرم داون 

توروخدا دعا کن آزمایشم خوب باشه چون امینوسنتز انجام نمیدم 

مشکوک به سندرم داون  توروخدا دعا کن آزمایشم خوب باشه چون امینوسنتز انجام نمیدم

انشاله خیر باشه، چرا آمنیو انجام نمیدی؟ قبلا انجام دادی؟ 

خیال آدم ۱۰۰ درصد راحت میشه

... و من به تو ایمان دارم...