2777
2789
عنوان

زخم مقعد

185 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها من ۴۴ سالمه یبوست چندین سال دارم  حدود ۱۰ سال  هستش به همه نوع دکتر رفتم هیچ نتیجه نداشته  اخر گفتن کولونسکپی  باید بشی اخر با بدبختی و درد زیاد انجام دادم اخر هیچ مشکلی نداشتم  یبوست بیشتر به اعصاب هم ربط داره کسی که عصبی هست روده درگیر  میشه  همه پماد های که دوستان اینجا تو تاپیکا گفتن من در طول این ده سال انجام دادم چند روز خوب میشه بعد باز روز از نو روزی از نو تنها راه این بیماری  خودم کشف کردم خوردن شیر و گلابی و الو سیاه  و یک نوع دمنوش هم هست عطاری ها دارن  مثل چای دم میکنیم شب موقع خواب یک لیوان خودم اگر این ها رو نخورم گرفتارم   سعی کنی کسایی که چاق هستن هم برنج کم بخورن نا گفته نمونه فلفل و چیز های تند هم خوب نیست  و در اخر اعصاب خودت مسلط باشن 

تجربیات بنده در این خصوص بود...کسی تجربه ای داره بگه تا باقی دوستان هم استفاده کنن

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

قرص های پروبیوتیک، فمی لاکت 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.