دوستان اگر از شما بپرسند که یه دستگاه ضدعفونی کننده( از همینا که الکل میزنن شاید تو فروشگاه ها دیده باشید) به جز اسپری کردن الکل چه کاری خوبه که بکنه چی میگفتید .
ممنون میشم راهنمایی کنید من برای تکمیل یه دستگاه به نظراتتون احتیاج دارم
هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر میجوشد، خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی #یوسف_قبادی #سگارو
من تویکیش روغن زیتون ریختم رو با اون اسپری میکنم به کمر و دل بچه هام بعد ماساژ میدم
منظر یه قابلیت هستش که یه دستگاه داشته باشه . یکی از کارآموزان یه سازه ای طراحی کرده اسپری رو میزاری داخلش دکمه رو میزنی اسپری میکنه الان میگن باید یه نوآوری داشته باشه
هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر میجوشد، خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی #یوسف_قبادی #سگارو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!