2777
2789
عنوان

درد دنده در بارداری

162 بازدید | 7 پست

تو چهار ماهگی درد دنده طبیعیه؟ تجربشو داشتید؟ عطسه و سرفه میکنم درد میگیره دنده راستم. آخرین دندمم هست

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏

تازه اولاشه.من الان نصف شبا رو بیدارم از درد دنده.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
تازه اولاشه.من الان نصف شبا رو بیدارم از درد دنده.

پس طبیعیه؟ ترسیدم از ریه باشه آخه قبلش سرفه میکردم خوب شدم تقریبا. الان 3 یا 4 روزه درد گرفته. 15 هفته و 3 روزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس طبیعیه؟ ترسیدم از ریه باشه آخه قبلش سرفه میکردم خوب شدم تقریبا. الان 3 یا 4 روزه درد گرفته. 15 هف ...

اخه سن بارداریتم خیلی کمه.من بچم بزرگ‌شده بهم فشار میاره.بازم با دکترت در میون بزار

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
اخه سن بارداریتم خیلی کمه.من بچم بزرگ‌شده بهم فشار میاره.بازم با دکترت در میون بزار

آره سنش کمه ولی شکمم تا معدم باد کرده و اینکه خیلی حالت تهوع داشتم از اونم میتونه باشه؟ از معده

17 ام وقت دکتر دارم میشه 18 هفتم بهش میگم 

آره سنش کمه ولی شکمم تا معدم باد کرده و اینکه خیلی حالت تهوع داشتم از اونم میتونه باشه؟ از معده

اره.میتونه از معدت باشه