2777
2789

همینی که بعدش آدم سرگیجه میگیره اصلا نمیشه تو نور نگاه کرد...

این قطره رو برای چی باید زد؟فایدش چیه؟

بچه ها مهمه اگه بلدید بگید لطفا🥺

فک کنم اشک نریزه

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم اشک نریزه

اینو تو آرایشگاه میریزن😂😂

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
قرنیه گشاد میشه راحت ترمشکل تشخیص میدن 

من یه عینک فروشی رفتم که دستگاه معاینه چشم داشت

بعد واسم قطره نزد،از همون اولشم خیلی دقیق با عینک جدیدم نمیدیدم😢

بهش گفتم عینک آنتی رفلکس میخوام الان حس میکنم عینکمم آنتی رفلکس نیست ولی پولشو ازم گرفته😭

تا اونجایی که من فهمیدم  برای این میریزن که بهتر بتونن مشکل رو تشخیص بدن

من یه عینک فروشی رفتم که دستگاه معاینه چشم داشت

بعد واسم قطره نزد،از همون اولشم خیلی دقیق با عینک جدیدم نمیدیدم😢

بهش گفتم عینک آنتی رفلکس میخوام الان حس میکنم عینکمم آنتی رفلکس نیست ولی پولشو ازم گرفته😭

نمیدونم  خیلی ناراحتم همش فکر میکردم چشمام ضعیف تر شده که با عینک جدیدم نمیتونم ببینم چقد گری ...

هی زندگی 

تا حالا برام این اتفاق نیوفتاده نمیدونم باید چیکار کنم 

ایشا... مشکل شماهم حل میشه