2777
2789

خیلی بلند نیس ولی خب با کش بسته میشه خیلی خجالت میکشم بقیه بدونن داداشمه ادمای غریبه پیش خودشون بگن نگاه داداشش هرچی بهم بهش میگیم گوش نمیده کوتاه نمیکنه احساس میکنم مردم تو دلشون مسخره میکنن میگن پسر موهاشو میبنده مثلا حتی به پارتنرم روم نمیشه عکسشو نشون بدم میگم دید میگه چه داداشی داره چرا مثل دختراس عادیه من همچین حسی دارم یا دارم زیادی سخت میگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شمایی که زندگیت بر مبنای قضاوت مردم هست مطمن باشید در آینده بدبخت میشین

دهن مردم رو نمیشه بست 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

ببخشیدااا ولی مسخره خودتی نه داداشت

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببخشید ولی واقعا زشته پسر موهاش رو ببنده!

حتما یک فکری به حالش بکنید

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

وا زشت نیست که

مگه اینکه خانوادتون زیادی مذهبی باشه خجالت بکشی

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

خیلی از اقایون موهاشون رو میبندن

من خودم خیلی موافق این حرکت نیستم، موی بلند بد نیست ولی نبندنش

ولی خجالت نداره، استایلش اینطوره، راحتتره شاید

اگه بهش میاد خیلی جذاب میشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

وااا هر پسری موهاشو از پشت ببنده یعنی دختره؟

ول کن بابا دوره این چیزا گذشته خجالت نداره سبک زندگیشه دوس داره اینجوری باشه اینهمه دختر که موهاشونو پسرونه میزنن یعنی پسرن؟؟؟ ازون حرفا بودا

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"