2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم التهاب شدید داری  منم التهاب شدیدمعده دارم علایمت چیه عزیزم  من تهوع و مابقی که تو ...

من بالای نافم سفته 

معدم شدیداً ورم داره جوری که دور نافمم سفت شده 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
تو هم التهاب شدید داری  منم التهاب شدیدمعده دارم علایمت چیه عزیزم  من تهوع و مابقی که تو ...

ببین تو هرطور شده باید معدتو گرم کنی 

تهوع تو‌ از سردی معدته 

روغن سیاهدونه بخر روی شکمتو ماساژ بده 

چای کوهی و اسطوخودوس بخر دم کن بخور روزی سه بار 

خیلییی خوبه هم معدتو ضدعفونی می‌کنه هم برای اعصاب معده و خودت عالیه 

تازه چای کوهی باعث میشه کیست تخمدان هم از بین بره .عسل سیاهدونه هم بخور .میدونم معدتو میسوزونه‌ اما بخور یه قاشق صبح ناشتا یه قاشق شب قبل خوابت 

بعد یه مدت معدت عادت می‌کنه نمیسوزونه 

ببین معده تو سرد شده عسل گرمه واردش میشه باعث سوزش میشه 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
ببین تو هرطور شده باید معدتو گرم کنی  تهوع تو‌ از سردی معدته  روغن سیاهدونه بخر روی شکمت ...

اره خیلی سرد شده عزیزم چشم چای کوهی و اینارو امتحان میکنم ولی واقعا عسل و سیاهدونه را میترسم از یس معدمو سوزوند  

ببین تو هرطور شده باید معدتو گرم کنی  تهوع تو‌ از سردی معدته  روغن سیاهدونه بخر روی شکمت ...

اتفاقا بخاطر مشکل مالی من یه دکتر خوب اول نبردند اینقدر قرص خوردم الکی که راحت معدمو خودمو بد کردم 

هیمن که دکتر نرفتی پس یعنی داغون نشدی خداروشکر دکترا داغون میکنن چه فایده دکتر رفتن و بدبخت شدن