هزینه های اضافی رو کم کن. یه سری دعا و بخش هایی از قران هست ک رزق اورن. اونارو انجام بده ببین بجای پوشک بچه ک ده تا دونه شده 200 تومن. برو کهنه ببند بچتو. الکی هم واسش لباس زیاد نخر. اسباب بازی هم نگیر الان به اسباب بازی احتایج نداره و کلا چیزهای غیر ضروری رو حذف کن تا خدا هم بهت کمک کنه
صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کهنه چندشم میشه من حتی از فکر شستنش بعد پی پی چندشم میشه چ برسه کهنه یکم وسواسم
خب عزیزم مجبوری تغییر کنی اگه واقعا مشکل مالی دارین مجبوووری تغییر کنی. اینا چالش های زندگی ما هستن و چه بخوایم چه نخوایم برای رشد بااااید بهشون تن داد
صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم
من یه شاکی خصوصی دادشتم که پلیس هم بود ...بخاطر ممانعت در انجام حکم از من شکایت کرد رضایت گرفتم ...
ممانعت از انجام چ حکمی...بله اگه جنبه عمومی داشته باشه قابل گذشت نیس ولی معمولا جزای نقدی میدن یا اگه حکم دیگه ای بدن و سابقه نداشته باشید تعلیق میخوره و اجرا نمیشه نگران نباشید