2777
2789
عنوان

التهاب روده بزرگ هر کس این بیماری رو داره لطفا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 16988 بازدید | 56 پست
شماره مطب دکتر حمید فاضل بهنام و از نت پیدا کنید ایشون طب هومیوپاتی انجام میدم و بیشتر بیماری ها رو ...

شما این بیماری رو داشتید با این عمل خوب شدید ؟؟؟

کاربری دست دونفره

سلام عزیزم شبتون بخیر

جفت بچه های من بخاطر آلرژی التهاب روده پیدا میکنن متاسفانه

اولی ۷ونیم ساله و دومی ۲ونیم ساله هستن

این اواخر یکی از دکترایی که بردمشون پروبیوتیک فور اور رو واسشون تجویز کرد حس میکنم دارن یکمی بهتر میشن البته من به دومی رژیم میدم ولی پسر اولم همه چیز میخوره

من از سایت خود فور اور خرید کردم و دیدم یکی تو قسمت نظرات نوشته بود که مامانشون بعد از یکی دو ماه التهاب روده ای که سالها داشتن برطرف شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره مطب دکتر حمید فاضل بهنام و از نت پیدا کنید ایشون طب هومیوپاتی انجام میدم و بیشتر بیماری ها رو ...

طب هومیوپاتی چیه ؟ میشه توضیح بدین اولین باره میشنوم 

کاربری دست دونفره

البته قیمتش یکم بالاست من خرید ۸۰۰تومن ولی اگه واقعا موثر باشه ارززشو داره که الان حدود دو هفتس مصرف میکنن حس میکنم کمی بهتر شدن

ولی حتی اگه ایت مارک پروبیوتیک رو نخریدید حتماااااا حتماااااا ایرانیشو واسشون بخرید مثل فامی لاکت 

چون پروبیوتیک کلا تو ترمیم روده خیلی موثره

انشالله که زودتر حالشون خوب بشه

اگه بهبود پیدا کردن بچه های منم دعا کنید

البته قیمتش یکم بالاست من خرید ۸۰۰تومن ولی اگه واقعا موثر باشه ارززشو داره که الان حدود دو هفتس مصرف ...

عزیزم خیلی ممنونم که گفتی ان شاالله به زودی بچه هاتون کاملا خوب  بشن مادرمنم خوب بشه 

کاربری دست دونفره
مرسی عزیزم  تلفنی هم ویزیت میکنن ؟؟ اخه ما شهرستانیم  هزینه ویزیت و دارو چقدر بود؟

تا اونجا که میدونم بله ، هزینه پست ۲۰ تومنه و هزینه ویزیت و دارو ۱۱۰ فکر کنم یا ۱۲۰