2777
2789
عنوان

التهاب روده بزرگ هر کس این بیماری رو داره لطفا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 17013 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من یکماه سر کار نرفت کامل خونه بود فقط استراحت کرد در عوض من تو خونه رسیدیگم بهش خیلی بود مثلا ...

دوره خاموش یعنی بیماری شون خوب میشه ؟؟؟

کاربری دست دونفره
دوره خاموش یعنی بیماری شون خوب میشه ؟؟؟

اره دوره خاموش یعنی تمام علائما از بین میرن و مثل سابق هستی 

استرس اصلا خوب نیس سعی کن از جیزای تنش زا و استرسی دورش کنی چون باعث تشدید بیماری میشه 

یجورایی مامانت باید تمرین بیخیالی و بیتفاوتی بکنه 

اره دوره خاموش یعنی تمام علائما از بین میرن و مثل سابق هستی  استرس اصلا خوب نیس سعی کن از جیزا ...

شما همسر تون چندساله این بیماری رو داره ؟؟ مرتب میره پیش پزشک یا نه ؟؟؟

به مادرمن یه سری قرص داد گفت  همین ها دارو هاته باید باهاش مدارا کنی این بماری باهات هست 

کاربری دست دونفره
شما همسر تون چندساله این بیماری رو داره ؟؟ مرتب میره پیش پزشک یا نه ؟؟؟ به مادرمن یه سری قرص داد گف ...

یکساله 

داروهاش هر دوماه هست میره میش دکترش ازش سوال میپرسه اگر مشکلی نداشته باشه دوباره همون داروهارو مینویسه 

کلا داروی زیادی برای این بیماری نیس مگر اینکه شرایط بدتر باشه یه ازمایشی چیزی بگیرن ازش 

یکساله  داروهاش هر دوماه هست میره میش دکترش ازش سوال میپرسه اگر مشکلی نداشته باشه دوباره همون ...

میشه دارو هاشون بگید 

دارو های مادرمن بوسپیراکس و سرترالین هست 

یه هفته پیش خون دید خیلی نگرانم کرده خیلی 

کاربری دست دونفره
اگر کارش استرسی یا خسته کننده نباشه طوری نیس ولی اگر هست حتما بهش بگین که سلامتی مهم تره و استراحت ...

باید بهش بگم یه ماه مرخصی بگیره تا بهتر بشه 

کاربری دست دونفره
میشه دارو هاشون بگید  دارو های مادرمن بوسپیراکس و سرترالین هست  یه هفته پیش خون دید خیلی ...

قبلا قرص مزالازین و شیاف مزالازین مصرف میکرد 

الان فقط کپسول اینتسا روزی ۴ تا هر ۱۲ ساعت ۲تا باهم میخوره