2777
2789

دوستان سلاممم کسی هست از دیجی کالا شیر الان خریده باشه؟ الان دیدم تو سایت یه ست شیرالات رو خیلی مناسب زده بود اف خورده بود یعنی. عکس شو بذارم نظر بدید؟

بذار

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گرفتم نتی ولی راضی نیستم اصلا 

خوب نبودن جنس اش ک ربطی به نتی و حضوری نداره

ما حضوری خریدیم افتضاح شدن

نتی ام یه بار خریدیم برندی ک میخواستیم زدیم ارزون ترین جایی ک میفروخت خریدیم

خوب نبودن جنس اش ک ربطی به نتی و حضوری نداره ما حضوری خریدیم افتضاح شدن نتی ام یه بار خریدیم برندی ...

اخه خودش تضمین داشتن تا ۵ سال مثلا 

هنچز دو سه ماهه استفاده کردیم 

ولی اگه از مغازه میخریدم میبردم پس میدادم 

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
بله عزیزم من و مامانم اینا بفاصله دو سه ماه خونه هامونو فروختیم و خونه جدید خریدیم و شیرالات از دیجی ...

چه برندی سفارش دادید؟ عکسی ‌که اپلود کردمو ببینید ۶ تکه به این قیمت 

نظرتون چیه

اخه خودش تضمین داشتن تا ۵ سال مثلا  هنچز دو سه ماهه استفاده کردیم  ولی اگه از مغازه میخر ...

اونو مغازه ام ببری میگه ب من ربطی نداره زنگ بزن شرکت خودش!!

اگ فاکتور داری زنگ بزن شرکتش. فرقی نداره از کی میخری

بعدم هزار ادا اصول در میارن اخرش میندازن تقصیر خودت